Kalla söndag

Vad kallt det är ute! 20 minusgrader har vi just nu. Snacka om att näshåren kommer frysa ihop när jag ska morgonkissa hunden sen, haha!



Något som inte är jippie just nu är att Mörkret är hos mig igen. Fan också. MEN, nu när jag vet om det och kan identifiera det så är det som att det inte kan påverka mig lika mycket. Jag försöker mitt bästa i alla fall att hålla näsan ovanför vattenytan och ingen konstgjord andning behövs än så länge. Det är annars lätt hänt att kapitulera fullständigt för depressionen kan jag tala om..



Frukosten är intagen nu som vanligt och resten av mina måltider kommer också bli det. Jag kan!! Det blir dock en utmaning när eftermiddagsångesten sätter in.

Jag HATAR verkligen eftermiddagsångesten..

Förresten! Igår åkte jag och sambon förbi vårt nya hus! Ligger bara någon kilometer från där vi bor idag. Jag längtar jättemycket till flytten i maj (vi får tillgång till huset sista april). Känns spännande och roligt och jag är laddad till tusen. Ett eget hus för sjutton gubbar! Falurött med vita knutar. Ska målas om till sommaren! Tjohooooo!

Kommentarer
Postat av: Helle (Bull & Jag)

Även här är det kallt, men jag tror det rör sig om minus tio för vår del.



Bra att du fortsätter äta "som du ska" trots att mörkret gör dig sällskap. För visst är det lätt att kapitulera fullständigt inför depressionen, inte tu tal om den saken.



Vad härligt det låter med hus, jag blir allt lite avundsjuk! Vi ligger ju i startgroparna för att sälja vår lägenhet och det är mest frustrerande (typ att inse att de där listerna man köpte för tre år sedan ännu inte spikat upp sig själva i sonens rum), allra helst vill jag ha hittat mitt drömboende redan igår och ha lägenheten såld i förrgår.



Många kramar till dig och en förhoppning om att mörkret skingrar sig inom kort.

2012-02-05 @ 09:03:11 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: camilla

ååå brr ser inte fram emot att gå ut om en timme i kylan :O nu vill jag ha sommar :)



Vad kul med huset hihi :D man blir så glad :)

Tack flytten har vart super rolig och spännande, trivs som fisken i vattnet :D



ha en underbar dag i kylan, kraaam<3

2012-02-05 @ 09:03:12 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: elin

Förstår om du längtar till huset!:D Det är klart du kan! :D Haha det känns faktiskt lite konstigt att komma in här när det är ny design, men jag vänjer mig nog hehe..;)

2012-02-05 @ 09:20:10 / URL: http://elinwkarlsson.blogspot.com
Postat av: Ida

Försök fokusera på det positiva i livet Jenny. Som nytt hus :) Tänk va mysigt :) Du kämpar sååå bra med maten!!! Grymt!!!

Jag vet att jag tänker mycket på vikt, mat mm. Har blivit mer och mer av det och det är ju inte ett bra tecken. Jag VILL må bra men vet av erfarenheter att jag inte mår bra bara jag går upp i vikt. Därför har jag så svårt att finna motivationen till det. Vet inte vad jag vill göra med mitt liv heller. Har inget socialt liv, jobb eller annat.Känner mig ensammast i världen. Ser inget ljus. Förlåt om jag är deppig. Kram <3

2012-02-05 @ 09:57:30 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Anonym

Vilken underbar bild! (den om ångesten) Ibland måste man få skratta lite.



Vad roligt att ni ska flytta och att du ser fram emot att få ett eget hus. Även om det är tungt just nu finns det ändå ljuspunkter. Det är bra!



Kram /Jennie

2012-02-05 @ 12:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus