Binging part 1

Jag fullföljde, såklart (suck), min plan om att sjukskriva mig och hetsa hela förmiddagen. Jag vill varna för att inlägget kan verka triggande. Jag vill förtydliga för alla som läser detta att det jag beskriver i kommande två (eller tre, vet inte än) inlägg är ett livsfarligt och fruktansvärt tragiskt beteende och inget eftersträvansvärt överhuvudtaget.

TIDIGARE IDAG:
Jag lämnar lägenheten med ett "Hej då!" till sambon, skamfylld eftersom jag vet att jag snart kommer hem igen.. lagom efter att han kört till jobbet. Jag kör iväg till en livsmedelsaffär 2 mil bort, sjukanmäler mig under färden dit. Vägarbeten osv hindrar mig något, hjärtat klappar och jag velar i huvudet vad jag ska köpa. Parkerar utanför affären. In.



Slänger ner: En rabarberaj (Frödinge), 3 dl grädde, 2 liter glass, 4 st kexchoklad a 75g.

Yes, en gammal kärring i kassan..gött! Hatar att handla av de yngre, känns som de kan se rakt igenom mig och veta vad jag ska hem och göra. Hatar det! Får lite panik i kassakön. Fan jag borde handla mer nu när jag ändå är här! Hade ändå gått och klämt på några förpackningar med färdigmat men ställt tillbaka igen, en kladdkaka kanske, eller schnitzel med ost på... Äsch, jag betalar och går ut!



Åker därefter till ett konditori som har öppet tidigt, äter upp allt därinne med ögonen, jävlar jag kan inte bestämma mig, äsch skit samma; "Fyra semlor att ta med tack!" Tittar mig hela tiden nervöst omkring, precis som jag gjorde i affären mellan hyllorna. TÄNK om det kommer någon jag känner! Någon från jobbet.. fy fan! Usch, vill bara hem och käka nu. Kör oförlåtligt och farligt snabbt hem.



Jag smårusar från parkeringen in mot radhusen. Snart snart snaaaart! Men..... va faaan!? Rätt vad är ser jag min farbrors arbetsbil utanför radhusen. För i helvete.. inte NU! De håller på att lägga golv i en av lägenheterna. Ser honom på håll på väg in i lägenheten mittemot vår. Vet inte vart jag ska ta vägen men hoppas bara på att han inte sett mig. Jag stannar, avvaktar, han går in. jJag smyger snabbt fram, öppnar vår dörr, stänger och låser om mig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus