The dinosaur

Vilken underbar dag det var i Stockholm igår. Nu var jag dock mest inomhus (Armémuseet närmare bestämt). Det var tre bra föreläsningar om sociala medier och en paneldebatt på det! Riktigt intressant, även om jag inte kände mig helt närvarande. Men på lunchen gick jag till Tidemans och åt Ratatouillebiffar och det var så soligt, varmt och skönt ute.


Vilket hektiskt liv många verkar leva i huvudstaden!? Varenda person jag mötte gick snabbt upp och ner för gatorna, uppkopplade på sina telefoner (jag har inte ens en iPhone eller iPad eller nåt sånt haha). Alla verkade gå runt med lurar i öronen och pratandes på telefon med folk i sitt nätverk.


Trafiken var kaotisk (jag åkte taxi tilll och från Arlanda) och pulsen hög känns det som. Det fascinerar. Särskild kontrast blir det ju när jag tänker på hur jag nu flyttar ut på landet (inatt var sista natten i radhuset), med skog och en sjö som närmaste granne. Jag känner mig som en dinosaurie (liksom som att jag är från en annan tidsålder, helt jäkla out of time haha!) när jag kommer till storstäderna!

                                                                           Jenny?

Tänk så olika ens liv kan te sig enbart beroende på vart man är bosatt..! Älskar att tänka på sånt, få perspektiv på saker och ting och upptäcka nya saker. Blev iaf väldigt imponerad över hur taxichauffören manövrerade sig fram mellan filerna kan jag säga!

Idag mår jag inte så bra, känner mig pluffsig och allmänt dassig/ful. Har ätit frukost och försöker skjuta undan tankar som säger att jag hatar mig själv. Ska dricka kaffe nu. Förhoppningsvis kan de skänka lite värme och ro inombords.

Kramar till er därute <=(",)=>


Kommentarer
Postat av: Hanna

Landet regerar säger jag bara! Det är sååå skönt med lugnet, luften och ja, friden helt enkelt. Avslappnat.



Till städerna kan man alltid åka, så att man komma därifrån ;)



O ta bort dumma tankar! Ersätt varje dum tanke med en snäll när du kommer på dig själv... en snäll tanke som du kanske rentav inte tror på. Tillslut kommer du att tro på det, precis som du idag gör med de dumma tankarna..



KRAM

2012-04-28 @ 10:34:22 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: Linnea

Ville bara säga att jag blir så otroligt glad när du kommenterar på min blogg med dina fina kommentarer. Kram <3

2012-04-28 @ 17:25:20 / URL: http://linneaelisabet.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad härligt att du kunde njuta av Stockholm. Det är roligt att besöka storstäder ibland bara man får komma hem till lugnet igen. Är också en dinosarie och vill inte vara något annat

kram

2012-04-29 @ 12:55:03 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Helle

Jag blir nervös bara någon säger ordet tunnelbana, jag flyttar aldrig tillbaka till Sthlm igen ;).



Hoppas du mår bättre idag.



Kram

2012-04-29 @ 15:51:54 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Sofie

HAHAHA precis så är stockholm! Tänker alltid på det när jag är ute och promenerar ^^ Alla kutar på och var och varannan har en iphone.

Känner mig lite.. bortkommen fast jag bor här.

Jag böt ut min gamla sony ericsson knapp telefon bara för 1.5vecka sedan. Mot en htc touch som jag köpte begagnat av en kompis för 500kr haha. Annars hade jag hållt mig kvar vid min gamla goding;P



kram

2012-04-30 @ 18:39:22 / URL: http://sofiehagman.blogspot.com
Postat av: Anonym

hoppas att ni haft en bra valborg o kommit in i ny huset...=) kramar

2012-05-01 @ 11:07:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus