When you think you can´t stand it anymore...

...take it a bit further!



Vad stolt jag är över mig själv! Vet ni vad jag klarade av igår?! Jag trodde verkligen att jag skulle dö under eftermiddagen. Jag undrade hur sjutton jag skulle kunna orka fortsätta, kroppen framkallade exit-tankar, jag trodde jag skulle dö faktiskt. Ville inte leva en enda minut till.

Men vad gjorde jag? Jo, stannade kvar i känslorna (tack Lena för påminnelsen), kände dem och plågades av dem, skrek ut dem. Jag gjorde allt det ISTÄLLET för att hetsa/svälta.

JAG KAN KNAPPT FATTA DET!

Jag växte i mina egna ögon (passande ordvits för en med ätstörningar haha) när jag klarade av det. Sambon och jag gjorde biffar med potatis och brunsås på kvällen och jag klarade äta det, trots att jag GRÄT när vi lagade maten och TROTS att jag/monstret bestämt mig för att inte äta den lagade maten. Jag har ju för sjutton gått upp i vikt! Alltså hörni, jag förstår inte hur jag klarade det.



Men sen på kvällen när jag lagt mig så lade jag märke till att de värsta känslorna/ångesten försvunnit. De går över. De gör verkligen det. Men ohboy ohboy, det är inte roligt när man är mitt i det...

Kommentarer
Postat av: My

Tjoho för dig! ...och massa GRATTIS på födelsedagen också. Du är värd vartenda paket som du får, just för att du är den du är!



Just det ja, jag har "tappat" bort din mailadress. Du får gärna skicka över den igen om du vill.



KRAM!

2011-09-28 @ 07:53:56 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Johanna

Stolt tjej bakom datorn här! Det handlar ju om att stå ut och möta skiten för att bli frisk och framförallt att fortsätta kämpa!

Ni får planera in någonting, även om de kanske inte kan bli nu till hösten så efter. Det är skönt att ha något att se framemot tycker jag, då blir man mer peppad. Kram! <33

2011-09-28 @ 10:19:05 / URL: http://brunnbergjohanna.devote.se
Postat av: Ida

Fan va bra du är!!! Du ser, det GÅR :) Genomgå ångesten, skrik och gråt men fullfölj maten som den ska vara... Står ut! Ångesten klingar av.

Grymt bra kämpat tjejen :-)



Stor kram

2011-09-28 @ 10:24:29 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Lena

det är jäkligt tufft att stå emot o bara vara i känslan.. man får verkligen som du säger skrika ut den.. jag hoppas att det med tiden ska släppa ju mer du är i känslan... oh du,ett stort grattis på din dag... <3 kram

2011-09-28 @ 10:58:45 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Mary

Glad jag blir! Inspirerande. Det är en kamp som är väl värd att ta. Heja på! :-D

2011-09-28 @ 13:31:51 / URL: http://bonvivantgoesfree.wordpress.com
Postat av: Linda

Hipp hipp hurra för din fantastiska gårdag och hipp hipp hurra på din födelsedag :)

Är så makalöst glad för din skull och tycker du är sååå stark.

Extra stor kram idag <3

2011-09-28 @ 13:58:38 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Stort grattis på födelsedagen! Och grattis till hur bra du klarade av gårdagen. För så är det ju, man tror att man inte skall överleva, men på något sätt gör man det ändå! Du har all rätt att vara stolt!

Kram

2011-09-28 @ 16:30:43 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: camilla

Det här är så ra så jag blri så lycklig av att läsa det :D



Och du angående din viktuppgång, grattis :) du ska vara stolt över det. jag vet att det kan vara svårt men om du frågar vem som helst så kan jag nästan garantera dig att ingen skulle märka att du har gått upp i vikt? jag har gått upp 11kg och det var lite jobbigt i början men sanningen att säga så är det så värt det..visst jag har fortfarande lite kvar att gå upp men ju mer jag gick upp i vikt desto mer försvann rädslan om du förstår hur jag menar? nu bryr jag mig knappt för jag vet hur mkt ättre jag mår.



och du för varje gång du utmanar desto lättare kommer det bli och ångesten kommer försvinna mer och mer. det gäller bara att inte bli rädd :)



du är grym

kramar<3

2011-09-28 @ 19:34:14 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Lisa

Åh, där ser du! Du är grym!!!! Du KAN.. känslorna försvinner!! Nu vet du det, det GÅR! Blir så glad av att läsa detta.. hur du blir bättre o bättre, hur mycket du kämpar. Bara fortsätt! Varje gång kommr det bli lättare:)

2011-09-29 @ 09:45:36 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Mimmi

Sv: Åh tack fina du! Ja, tänderna har tagit stryk. Tandflisor är borta och tänderna har tydligen blivit djupare (kanske därför jag får karies typ hela tiden?). Tandköttet sitter löst lite här och där, alltså inte dragit sig upp, utan det hänger och flänger. ^^ Hahaha, äckligt det låter.



Gud, vad du har varit duktig!!! Skulle jag aldrig klara. :) Hopplas du, och din sambo, berömde dig ordentligt. Puss.

2011-09-29 @ 13:34:10 / URL: http://ljusochsilver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus