Total ångest

Först: tack alla för ert stöd..! Fy fan vad ni är gulliga och kloka. Era råd och strategier har hjälpt mig klara dagen så långt. Utan hets och svält. Men vet ni? DET GÖR ONT!!!! Känns som att allt jag vill är att hetsa och svälta om vartannat. Ont ont ont ont ont ont. Jag vill dö. Jag känner sådana starka, mörka känslor av meningslöshet. Ren och skär olycka. Solen skiner utanför fönstret men jag är så mörk inuti.



Jag är arg på min kille också,
för hans oförmåga att hantera min sjukdom, att lyssna, att förstå:( Visst han frågar varje morgon om jag sovit gott och mår bra. Men det är sagt sådär i förbifarten och inte fan vill jag böla ut en lång harang om mitt elände över frukostbordet?!?! För jag är rädd, rädd att han inte kommer att lyssna. DÅ är ensamheten total. Fullständig.

Så många ggr jag blivit beskviken på terapeuter på mig själv på alla. Mest på mig själv faktiskt. För MIN oförmåga att förklara, beskriva vad jag känner och kräva vad jag behöver. Får alltid så dåligt samvete när jag beklagar mig såhär över mitt liv. tänker på att allt kunde vara ännu jävligare (samt att det kommer bli det om jag klagar) och på folk som gått igenom tusen gånger värre saker. Därför tillåter jag mig aldrig att beklaga mig några längre stunder.


Men nu är jag FUCKING TIRED PÅ DET!! Jag mår crap, skit, det här är ett jävla pisshelvetesliv!!! Hör du det Gud, eller nån annan högre makt där ute! Förbannat skitliv är det! 

Så. Nu var det sagt. Och ja, jag ÄR besviken på min sambo! Och ja, det får jag vara. Faktiskt.

Och det värsta av allt, vet ni vad det är? Jo det är att jag fyller år imorgon. Åh herregud. Jag vill inte vara så här olycklig då. Jag vill inte! Känner mig alltid ovärd presenter och väldigt obekväm när jag får några.

Om jag inte vill fylla år då, vad vill jag då? Jo det kan jag tala om! Jag vill ta in på ett mörkt hotell, sitta där och hetsäta och aldrig, ALDRIG checka ut igen. 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Verkar som vi båda har hamnat i en svacka, ge inte upp. Vi behöver inte kämpa som idioter nu och utmana men vi får inte ge upp.. Snälla. Tänker på dig <3

2011-09-27 @ 15:59:07 / URL: http://brunnbergjohanna.devote.se
Postat av: Anni

Ja, det gör ont. Det är en del i att bli frisk, att komma i kontakt med sina känslor. Men det är inte konstant! Vissa dagar är djävulska, andra dagar känns det rätt ok. (Jag vet, har en sådan dag idag.)

Tillåt dig att känna och att vara arg på din sambo, det är bra. I morgon kanske det känns helt annorlunda.

Jag jobbar med export på en statlig myndighet. Fast resan till Kroatien är en ren konferensresa. Det är lyxigt och jag borde vara glad. Men allt som avviker från vardagslugnet gör mig orolig just nu.

Stor kram till dig!

2011-09-27 @ 17:01:31 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Ella

Starkt att du klarat dagen så långt! Det har jag med :) Plus att jag också är arg (besviken) på min sambo pga oförståelse PLUS att jag fyller på på torsdag...ångest ångest ångest.

Känner ofta igen mig SJUKT mycket i det du skriver, både känslo- och faktamässigt. Ville bara skriva det, tycker det är lite lustigt. Hur lustig vår situation nu må vara...jaja en stor kram till dig! Och grattis i förskott :D

2011-09-27 @ 17:57:32
Postat av: Hanna

Slug jävel, definitivt...

2011-09-27 @ 18:18:35 / URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Ida

Bra att du inte hetsat och spytt idag! Toppen! Du är stark!

Jag vet hur ont det gör. Hur gärna man vill ge upp o bara dö. Men då kommer du aldrig att få uppleve hur vacker livet kan vara. Det KAN vara fint och bra. Önskar dig det <3

Det är OKEJ att må dåligt när man går igenom det vi gör. Det vore konstigt annars. Det blir bättre. Ge inte upp. Ta dig igenom skiten en gång för alla!

Kramis

2011-09-27 @ 20:28:00 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Linda

Kram, grattar dig med imorn

<3

2011-09-27 @ 22:11:52 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus