Olustiga känslor

Godmorgon ute i landet! Hur har ni det?

Här i Småland är det lite mörkt och småregnigt. I alla fall just nu. Det gör ingenting, det passar dagens humör;) Jag har precis intagit min frukost; 2 smörgåsar och så en tallrik müsli m fil, banan. Ja, suck.. det vanliga helt enkelt! Är jätteförkyld verkligen. Tjiho.

Jag förstår inte vad det är med mitt stackars huvud! Fast jag kämpar på, så ser jag bara bakslagen och det jag gör dåligt. Kraven jag har på mig själv.. my god säger jag bara!! De är inte av denna värld!! Och jag undrar vad jag är för en konstig människa som drabbats av detta.

Jag har en önskan just nu: Snälla, underbara kära högre makt där ute, gör så att jag vaknar pigg en endaste dag, helst mycket snart, och VILL gå till jobbet och absolut INTE vill hetsa!

Jäklar, det hade kunnat bli en riktigt fin dag det.

Kommentarer
Postat av: My

Jag hoppas att din önskan faller in snart. Du är verkligen värd lite lugn och ro i själen. Den där dagen kommer. Fortsätt våga tro på det.



Kram!

2011-09-20 @ 08:12:55 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Anni

Jag säger som My, du förtjänar lugn och ro och att få må bra. Hoppas den dagen kommer riktigt snart! Och att du får en så bra dag som möjligt idag!

Kram

2011-09-20 @ 08:33:40 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Linda

Gomorron, kan bara hålla med My och Anni. Du är värd det och försök inte ge upp hoppet. Vem vet det är ju fortfarande morgon, kanske att dagen kommer att bli ganska bra ändå. Man kan ju alltid hoppas:)

Krya på dig från förkylningen, den gör ju inte att man känner sig piggare precis.

Kram

2011-09-20 @ 08:44:55 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus