Morrn!



Sitter i soffan, tränger bort ångesten efter frukosten. It had to be done! Måste ju orka jobba (jobbar statligt, men vill inte skriva ut mer än så eftersom det kan vara känsligt, tack för att ni har överseende med detta). Jag har även förberett mina mackor till frukosten på jobbet om knappt tre timmar.

Min mage är tjock, hatar det! Men försöker som sagt tränga bort de känslorna och tankarna just nu. Hetsade igår på eftermiddagen, fick inte upp så mycket och sedan dess har diverse jobbiga tankar snurrat runt i huvudet.



Imorgon åker min sambo iväg på en veckas jaktresa med vänner. Hoppas jag kommer kunna sova ÖVERHUVUDTAGET de dagarna. Jag är riktigt mörkrädd/spökrädd/psykotisk när han inte sover bredvid. Drömmer kusliga drömmar som ni ju redan vet, och när jag vaknar och mår dåligt är det tryggt att han finns där.

Idag har jag tre möten inbokade på jobbet. Ska bli intressant. Jag träffade en kvinna från Irak igår, hon hade sett sin pappa och bror sprängas till döds. Kött från deras kroppar hängde t o m i taket! Fy fan. Snacka om att man får perspektiv på sina egna problem när man hör sådant.

Ha en fin dag, själv hoppas jag att den går fort för jag känner mig låg och bekymmerssam

Kommentarer
Postat av: camilla

hoppas du får en bra dag och lycka till på alla möten.



Och glöm inte att det är bara en känsla att magen känns stor.

Ta hand om dig, kramar :)

2011-09-08 @ 08:14:20 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Sofie

Du är en stor förebild så som du kämpar ska du veta! Förjävligt däremot att ångesten tycks vara så satans ihärdig?! Kom igen, släpp lite någon gång!!?



Tänkte fråga.. du behöver inte svara om du inte vill såklart! Men hur har din kropp tagit stryk av dina ätstörningar? Med tanke på din undervikt lixom. Vad gäller att få mens och så?

Jag undrar lite vad som krävs för att man ska få tillbaks den, är det någon läkare som talat om det för dig?

stor kram!

2011-09-08 @ 08:42:13 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: sofie

Nej urs verkligen livrädd att jag ska sumpa skolan. För gör jag det, är det mycket annat som tillkommer också... mitt csn och mitt studielån dras ju tillbaks. Och då också min lägenhet eftersom den betalas med lånet. DÅ förstörs verkligen allt! Ett sånt misslyckande orkar jag verkligen inte! Skärpning!!



Hmm okej.. misstänkte att det var så. Alla är vi ju olika! Och misstänker att även min kropp är sådan att den vägrar att få mens vid annat än normalvikt! (Om ens det:S) Sist när jag hade hetsat mig upptill 52kg fick jag ändå inte mens! (Trots att jag "förr i tiden" hade den vid runt 49kg som "normal") Önskar jag var en av dem som kunde vara underviktig OCH få mens.... naivt kanske. Men kan som inte motivera tankarna till att nå någon friskhet om "riktig friskhet" (Dvs mens) inte kommer på frågan förrän +10kg för min del. ALDRIG skriker varenda liten del i kroppen. Jaja, senare problem antar jag.. Men det är ju svårt att låta bli att tänka på. Vore ju "trist" att bli barnlös pga detta. Inte för att barn är något i tankarna nu men i framtiden... Ja, du känner nog igen det där!



Ska sluta svamla nu ^^ kram



2011-09-08 @ 09:24:02 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: Lisa

Lycka till!!



O du, får jag fråga, har inte lusten att hetsa försvunnit lite sen du började äta mer lagad mat? =/

2011-09-08 @ 09:25:36 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: powerbird

du fixxar detta, du är grym!

önskar dig all lycka i världen!

du får gärna berätta lite mer om dig själv om du vill!

kramar

2011-09-08 @ 15:34:04 / URL: http://powerbird.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag förstår... men gör du det medvetet? varför isåfall? har du funderat på det? vill du inte se hur du reagerar om du bara sköter målen.. om du fortfarande vill hetsa då eller om suget försvinner..?

2011-09-08 @ 21:18:18 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: powerbird

ja de är vanlig psyk, avd 22.

ska vara här tills jag kommer in på dagvård på en ätstörningsenhet.

men var tvungen att komma i lite bättre form först, för grovt underviktig nu.

vem är du? :) kram

2011-09-08 @ 22:23:28 / URL: http://powerbird.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Sv: Samtalet gick bra, tack Jenny! :) Och tack för du hejar på mig!



Jag hejar på dig också, och det är så synd att du mår dåligt. Hur gammal är du och hur länge har du haft ätstörningar? =/ Vet inte om jag frågat det förr, men måste glömt det isåfall.



KRAM PÅ DIG!

2011-09-09 @ 12:51:45 / URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej, hoppas det går bra att sova själv. Är han borta hela helgen? Hejjar på dig och tror att du klarar det.

Stor kram

2011-09-09 @ 16:01:32 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Lisa

Tack, svårt att uttrycka känslor i ord, men gör så gott jag kan, för jag är verkligen överlycklig :)



Jag förstår anledningen. Jag har varit likadan. Större delen av åren då jag mått dåligt åt jag, dämpade känslorna med något, kunde vara inför en jobbintervju eller efter, inför något jobbigt i skolan eller bara om jag kände mig nedstämd, nån sagt något, i princip vilka känslor som helst.. t.om glädje.. så jag VET. Vet det där med att vilja försvinna ett tag... vara i sin lilla egna värld. detta blev ju ännu mera "bubbla" av det då jag började spy förra hösten.. =/

Det var absolut inte meningen att göra dig stressad eller påverka dig negativt på något sätt.. jag ville bara veta lite.. förlåt.. jag tycker du kämpar jättebra verkligen! för det märks verkligen hur långt nere du varit i sjukdomen, längre ner än mig. Och dina framsteg är helt otroliga, jag lovar! fortsätt så o du kommer bli en inspirationskälla för många :)



Men vad jag också vill säga är att... kanske det viktigaste. Hetsen kommer sluta då du inte känner någon effekt av dem, förstår du vad jag menar? efter ett tag så har det ingen verkan, ger ingenting.. då kommer det bli enklare, mycket enklare.

Du gör jättebra ifrån dig o det är bara att fortsätta kämpa precis som du gör så kommer det bli bättre o bättre.. tänker på dig varje dag o tror på dig!

2011-09-09 @ 21:46:17 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus