Kul kommentarer och besvärliga ex

Alltså nu ni, jag har så mycket jag vill skriva ner så jag får banne mig göra det i punktform!:)

 - Idag ska vi ha brandövning på jobbet. Jippie! Ehhm. Men det är skitbra såklart, så förhoppningsvis lär jag mig ett antal bra saker idag!
 
- Igår var jag med min sambo på vårdcentralen på kontroll. Jag är snart 28 bast och han är 41. Det kommer fram en man som sambon känner och en bit in i samtalet säger han att "så det här är din tös det? det syns. ni är ju jättelika!"

Alltså MOAHAHAHA!!! Ni skulle sett hur röd min kille blev i ansiktet. Det här mobbade jag honom för hela kvällen igår, det kan ni vara säkra på:)

 - Igår klarade jag mig utan hets!

 - Har med mig förstärkt fika till jobbet idag igen.

 - Trots att jag kände mig så "på gång" igår när det gäller fighten mot ätstörningen sa en kollega till mig att "Jenny, du ser verkligen ut som att du behöver åka hem. Hur MÅR du egentligen??" Och ni vet hur man är: "Nää, men alltså det är helt ok med mig! Lite förkyld bara"

 - Min sambos ex-fästmö har börjat ringa honom igen. Hon avslutar varje samtal högt och ljudligt med "puss puss" (My god....). Min sambo säger att jag inte har något att oroa mig för och det tror jag inte heller. Dock ska hon hämta vår underbara hund på hans jobb idag.. för att skrapa bort tandsten (välbehövligt). KÄNNS VÄL SÅDÄR.


Kommentarer
Postat av: Linda

Tack, gjorde gott att höra dina ord och din åsikt.

Vilken omtumlande dag, minst sagt men shit vad du e duktig, ingen hets, bra fika med idag och uppenbarligen ser du fantastiskt pigg och fräsch ut (oavsett vad din arbetskamrat sa) iom kommentaren på vårdcentralen. Din sambo ska inte vara generad han ska vara så stolt.

Jobbigt med exet, även om det inte betyder något vilket det säkert inte gör men för dig betyder det något och för dig är det känsligt och spär på onödig osäkerhet. Tycker du ska säga det till honom men du kan ju vänta till efter att hunden har fixat tänderna ;)

Behöver de ha någon kontakt egentligen? Har de barn ihop är det ju en annan sak.

Hoppas du får en bra dag

Kram

2011-09-21 @ 10:14:20 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus