Återgång

Nu återgår jag till måltidsshemat, så är inte dagen fullständigt katastrof. Fil, flingor, banan, och 2 mackor... åhh jag orkar inte!!! Vill inte!!! Varför ska det vara så förbannat mycket känslor för något som andra ser som självklart?

F E T

Buuuääääähhhhhhhhh!!

Fast jag är ju inte fet egentligen!!! Fatta det Jenny. Arg. Ilsk. Men jag är inte supersmal heller (och varför vill jag nu vara det????). Fattar inte. Hatar denna oförnuftets sjukdom. 

Jag vaknade i morse och ville inte leva en enda dag till. Men här sitter jag, jag lever. Har dock gått med en mask på mig idag. Ända från frukosten med sambon, tills nu (den åker snart på igen när han kommer hem). Inte ens till honom kan jag berätta mina mörka tankar som allt som oftast terroriserar mig.

Jag försöker mitt bästa att inte fasa för natten och de drömmar som då hälsar på mig. De är trognare besökare hos mig än den där John Blund. HATAR John Blund! Jag lovar er, han är otrogen. Springer bara hos en massa andra på nätterna;)

Kommentarer
Postat av: viktoria

KRAM!!!

Jag har sagt de förut och säger det igen. Begär att få näringsdrycker utskrivna och drick iaf 2 om dagen. Det kan göra ''under'' både för suger/hetsätningarna och att du får yttligare energi till att bearbeta ångest! Ibland räcker inte de vanliga måltiderna -frukost,mellis,lunch,mellis,middag, kvällfika. Då dessa måltider egentligen endast är för att hålla organen vid liv!! :)

Fortsätt kämpa! Du är bra och vacker glöm inte det!

KRAM!

2011-09-26 @ 19:32:39 / URL: http://enlivsblandning.blogg.se/
Postat av: Ida

Känner igen mig så mycket i det du skriver att det är läskigt...

Du är INTE tjock!!! Varför vill du vara mager? Vad ger det dig?

Bamsekram <3

2011-09-26 @ 20:21:26 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Johanna

tänker på dig!<3

2011-09-26 @ 21:27:47 / URL: http://brunnbergjohanna.devote.se
Postat av: Linda

Ahh måste bra skratta lite först åt din otrogne John Blund, förstår sä väl det du skriver och har också en väldigt otrogen sådan ;)

Sen känner jag så väl igen det här när man försöker vara stark och försökr ändra något som ska vara bra för en. Då visar äs-monstret upp sin allra värsta sida och mobbar en sönder och samman.

Men du är så stark, försök att se honom som lika otrogen som John Blund, just nu är han inte hos dig utan ligger med någon annan(stackare) och det är klart att du då längtar efter honom och undrar vad han gör och hur ni ska kunna träffas nästa gång och om du kan be honom att vara trogen och vara med dig tills döden skiljer er åt eller om du ska be honom att dra åt helvete och göra slut.



Ta hand om dig

Stor kram

2011-09-27 @ 09:10:41 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Och du, jag vet att det låter som rent svammel i dina ögon men du e INTE fet!!!

Kram

2011-09-27 @ 09:11:32 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus