Swollen saturday



Idag känns min kropp riktigt läbbig. Svullen och mjuk men samtidigt som att skinnet är för litet för fläsket. Speciellt på baksidan av armarna/axlarna/ryggen. Och magen! Alltid magen.

BUHUUUHUUUUUUUU!!!

Åh hatar den känslan. Har ätit som jag ska idag, men snacka om att det är tusen ggr värre att käka när man har sådana känslor i kroppen:( Jag försöker verkligen undvika att tänka allt för mycket. Men det är svårt. Tänker på glassen i frysen, vill hetsa i mig den och spy upp allt jag ätit idag med den. Men det går inte. Det går inte.
_____________________________________

Till My (kan ej publicera kommentarer på din sida pga av nåt konstigt med min programvara/dator? så skriver till dig här istället ang ditt inlägg om vart din blogg är på väg: Du kanske inte behöver bestämma dig för antingen blogg/eller INTE blogg (svart/vitt)? Utan publicera när du känner för det och inte tänka på att underhålla någon. se det som en hink där du lägger allt du vill ha ut. Typ. Eller nåt sånt:) Ja du förstår säkert. Jag är också tom på ord ibland. OCH DET ÄR HELT OK ATT VARA DET.
Kram Jenny


Kommentarer
Postat av: My

Åh, hoppas hoppas du klarar stå emot glassen och att du inte faller över toastolen idag. Du har gjort precis som du ska. Du har ätit som du ska, 1-0 till dig. Ha inte dåligt samvete för att du ätit, var istället skitnöjd rent ut sagt för att du trots jobbiga känslor, har ätit. Och behållt den!



Jag kommer nog ha kvar min blogg ett tag till. Den är ju faktiskt ganska bra att använda som slaskhink ibland. Dumt att ta bort en hink som fungerar...



Det är tydligen fler än du som har svårt att kommentera i min blogg. Weaerd.... och lite trist.



Kram! (Du har mail förresten)

2011-10-01 @ 12:43:02 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus