Snart kvällen

Jag ligger på soffan med datorn i knät. Det börjar skymma i rummet (redan!) och jag har en enda lampa tänd strax bakom mig. Dricker kaffe fast det inte är gott ikväll och torkar trattkantareller framför en värmefläkt i köket. Har nyss pratat med min kille.
"Vi behöver fil, mjölk, potatis, bröd och frukt"
"Ok, det fixar jag efter jobbet, vi ses sen"
 

Jag är lite avtrubbad just nu. Fast mår ändå rätt bra på något sätt, har trots allt varit ganska glad de senaste dagarna. Säkert fluoxetin, making its magic. Men ikväll.. ikväll tillåter jag mig att vara lite vankelmodig mitt i allt "avtrubberi". Våndas lite i smyg inför natten, även att jag försöker mitt bästa att inte göra det. Hoppas i alla fall på att få sova några timmar.



Tidigare idag var jag på apoteket och hämtade ut antidepp plus Atarax. Hur många behöver jag ikväll för att slappna av? Det är ju barnmedicin... går inte att överdosera. Synd, för jag nästan vill försvinna in i en dimma nu.

Har hetsat lite i eftermiddags. Men bryr mig inte nämnvärt. Tänker ligga här i soffan resten av kvällen. Om jag hade varit rökare hade jag GARANTERAT rökt en cigg nu, eller kanske åtta... men jag har aldrig ens testat. Äsch jag får inte fram något vettigt. Tänker på er därute. Kram hej


Kommentarer
Postat av: tictactoe

Hur länge har du tagit anti-depp o andra mediciner mot ångest och sånt? Hjälper de dig? Hoppas du får sova gott ikväll! :-)

2011-10-04 @ 20:59:31 / URL: http://tictactoe.blogg.se/
Postat av: s.

atarax..tycker du dem funkar något alls? Jag tyckte dem var totalt väredelösa:S Eller ja... man kunde bli trött och dåsig om man "överdoserade" men annars ingen effekt för mig i alla fall.

2011-10-04 @ 21:02:15 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: My

Hoppas du fick sovit en del inatt, och framförallt att du får en bra start på morgonene idag. Stor kram!

2011-10-05 @ 08:04:38 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Lisa

Och vi tänker på dig!!

2011-10-05 @ 08:36:08 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Linda

Hej vännen, är atarax barnmedicin?? Hade jag ingen aning om. Är ju ett antihistamin som man kan använda vid astma, man lar sig något nytt varje dag :). Hur gick det med sömnen inatt? Hoppas bättre. Kanske ska prova atarax ikväll istället, hm tål att tänkas på. Min läkare är ju inte så förtjust in Stilnoct så provar gärna ngt annat.

Hoppas det gick bra med trattisarna, är ju sååå mumsigt.

Ha en bra dag

kram

2011-10-05 @ 10:22:52 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: camilla

Hur mår du idag min vän?

kraam

2011-10-05 @ 15:10:44 / URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus