Snabb uppdatering

Godmorgon, hoppas ni mår bra ute i landet<3

Igår hade jag en rätt ok dag på konferens med jobbet. Trots relativt lång resa med försenade bussar och omslängda mattider så lyckades jag äta mig igenom dagen på ett tillräckligt bra sätt. Fick ta två extra mackor (en med ägg, en mägg kalkon) på kvällen när jag kom hem sen för vi fick bara en kanelbulle under eftermiddagen.


Lunch och fika, det var jättegott

Att äta i en stor sal, när runt 1200 andra personer sitter och käkar och tittar på redan en när man går till sin plats (eftersom vår buss var försenad), var en utmaning för mig som gick bra. Inget drömscenario dock som ni kanske kan förstå! Jag fegade med potatismoset kände jag... fan!! Men tog en fralla till så det kanske gjorde middagen hyfsat tillräcklig i alla fall.

Dagen blev lång och jag blev väldigt trött (och mer ångestfylld framåt eftermiddagen). Men vi fick gottepåse med frallor och bagel på bussen hem och DET, mina vänner, var välbehövligt då kan jag säga. Kan nu utan problem basunera ut att "jag är hungrig" och "gud vad gott med lite mat nu", inför mina kollegor. Detta var en absolut fobi för mig tidigare i min äs. Jag kan smaska med andra och det är en OERHÖRD befrielse.

En annan sak: Nån gång innan midsommar i år var jag innerligt trött på mig själv. Men istället för att ta tag i mina problem på ett djupt plan, så knöt jag en tofs runt mitt långa hår och klippte det rakt av i pagelängd. Alla ni som haft/har långt hår kan säkert förstå min känsla när jag var halvvägs igenom svansen med kökssaxen..! VAD FAAAAN HÅLLER JAG PÅ MED NU DÅ?! 

Kändes ändå rätt kul när jag stod där med svansen i handen. Inte en jäkel har sett att jag klippt det själv så det blev faktiskt rätt bra haha. Gud ni måste ju tro att jag är både galen och ful :) Men i alla fall så dag är första gången jag går till min frisör efter detta. Hon kommer döda mig!

Be en bön för mig.

Kommentarer
Postat av: Lisa

GRYMT!

2011-10-12 @ 06:43:16 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Anni

Bra jobbat, tjejen! Och lycka till hos frisören.

Kram

2011-10-12 @ 09:19:29 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Linda

Häftigt!!! Det är sådant jag själv varit på väg att göra men alltid "bangat" ut. Man får en helt annan syn på Britney's kris...Hoppas det gick bra hos frissan

Kram

2011-10-12 @ 21:15:13 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Glömde ju säga att jag tycker du är superduktig och varit helt fantastiskt duktig idag <3

2011-10-12 @ 21:16:18 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus