Psykisk overload?

Fy sjutton vad jag INTE är pigg i huvudet idag. Kroppen känns helt uppe i varv, hade inga problem att gå upp. Men hjärnan drömde sig till kortslutning inatt är jag rädd. Jag har drömt att jag ätit massor, att mina kläder inte passar och att jag bevittnade flera tortyliknande händelser. Exmpelvis en mamma som fullkomligt KARVADE av dotterns tunga med en slö kniv efter att hon ev fått i sig en drog av något slag.

Hjärnan påminde mig också om en man jag förträngt. En av dem som tog död på min sista självkänsla. Jag återsåg honom i drömmen.

Det var jävligt obehagligt.

Om jag nu ska återgå till nuet så tänker jag inte låta nattens drömmar styra mig. Måste försöka släppa känslorna, DET ÄR BARA DRÖMMAR. Gårdagen blev minst lika bra som lördagen. Alla måltider gick ner, blev så mycket som 4 (!) mackor till kvällsmål och då trodde jag att jag skulle dö.

Men jag överlevde och lever ju bevisligen än. Dock blev ju natten som ni förstår ingen höjdare... Men resultatet är ingen hets eller svält på hela helgen. Har mått jättebra. Eller ja, JÄTTEBRA har jag väl egentligen inte mått på flera år höhö, men närapå i alla fall! Jag kan.

Idag väntar ett överlämningsmöte på mig och mina två chefer. Den ena chefen som haft hand om hälsosamtal med mig ska nu lämna över till en annan chef. Och jag som har avslutat DBT och allt. Känner mig så i underläge. Men jag orkar inte bry mig just nu. Det får bli vad det blir av det. Ska även ha läkarsamtal i veckan (tror jag, har dock inte fått någon kallelse?), min sjukskrivning löper ut IDAG!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas det går bra idag.

Vilka otäcka drömmar, usch man kan ju bli rädd för mindre.

Vet inte om du sett men jag har lösenordsskydda min blogg, meila mig om du vill fortsätta läsa.

Kram

2011-10-03 @ 12:17:06 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Hållt tummarna för dig idag, hur gick det?

Kram

ps oskyddad blogg igen ;)

2011-10-03 @ 20:20:39 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus