Morning



Just nu känner jag mig väldigt nere. Det ligger och pockar i bakgrunden hela tiden, jag vill bara blunda och få det att försvinna. Vill inte känna mig så rastlös och som att livet är en plåga som jag tvingas genomlida. Känns som ett ont omen att ens tänka så! Livet kunde ju för sjutton gubbar vara tusen gånger värre..! Hur tröstar jag ens att beklaga mig över mitt?

Min kille och hunden är ute och jagar. Själv biter jag ner mina naglar i ren frustration, uttråkning och allmän leda. Att jag inte ens vill ta tillfället i akt och hetsäta bekymrar mig (?). För vad sjutton ska jag göra istället?! Varför kan jag inte bara VARA? Just "hanging around". Utan att reflektera och bli uppäten av tankar och ångest. Det hade inte varit dumt.



Igår var vi och hälsade på svärföräldrarna. Å, vad jag älskar dem! De är min familj. De är underbara. Sitta och snacka skit, fika, må gott. Kommer sakna dom så mycket den dagen de lämnar detta liv.

Nää, vet ni vad. Jag ska gå och sätta på en kopp kaffe. Skölja ner frukosten, invänta Nyhetsmorgon. Jag gillar Nyhetsmorgon, OM det är intressanta gäster/samtalsämnen. Idag vet jag inte alls vad det ska handla om så får väl titta på text-tv.



Tänker på er!

Kommentarer
Postat av: Linda

Kram

2011-10-16 @ 11:10:15 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Myza

Känner så väl igen den där känslan; när man undrar varför man inte bara kan tillåta sig själv att VARA, utan att hetsäta och spy. Det är sannerligen en väl ingrodd vana att man måste hetsa så fort det känns lite tråkigt... så fort man inget har att göra... För att få en massa känslor; lugnande känslor som maten ger för en stund... Sen blir man ju (iaf jag) oftast trött efteråt - när man är klar med hets- och spysessionen, och då kan man ju vila/sova... Men att bara vara; tom på känslor (eller som kanske du; har ågren du helst vill råda bot på genom att hetsäta)är svårt. Väldigt svårt.

2011-10-16 @ 17:21:29 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus