moment of thoughts

Jag har nyss satt på en tvätt fast jag inte kommer orka hänga upp den. Bryggt kaffe och är snart inne på andra koppen fast jag inte tror det är så bra att dricka det nu med tanke på att jag vill sova inatt. Vaknade inte en enda gång natten som gick förresten. Det är ju fantastiskt, så jo, Atarax gör nog faktiskt lite nytta trots allt.



Snart helg.. kom precis på att vi är bortbjudna på middag till sambons bror i Kungsbacka, som nyss fyllt år. Han var en av dem som ringde och grattade mig på min födelsedag.. och jag tyckte det var jobbigt fast jag sa till min kille efter samtalet att jag blev glad. Men jag kände mig falskt trevlig i luren. Ville ju bara att den dagen skulle ta slut.

Så speedad som jag varit idag har jag faktiskt fått en hel del gjort på jobbet. Men känner mig ändå som en misslyckad tjänsteman, sambo och matte. Äsch...orkar inte skriva mer om det just nu. Get a grip Jenny. Get a grip!! Ta dig samman kvinna!



Bjudningen i helgen känns hur som helst lite sisådär just nu. Sambons bror och hans fru är alltid väldigt "perfekta", ni vet matchande kläder (haha), och har alltid märkvärdiga trerätters osv. Jag, som trivs bäst i avslappnade miljöer där energin säger "helt ok med smutsiga kläder, ful dialekt och pulvermos", blir så osäker i miljöer som deras. Känner mig som en skådespelerska, kanske för att de beter sig som två sådana..?

Snart kommer min kille hem från jobb = äta! Något helt naturligt alla människor gör och behöver men som jag, av någon jävligt (ursäkta) konstig anledning, råkat bli rädd för. Känner mig så patetisk fast det faktiskt är en sjukdom jag lider av! Känns alltid som att man bara skyller på det och i själva verket inte är modig nog att bli frisk.

Solen tittade nyss fram lite under en annars helt igenmulen, grå dag, och den fick mig att vilja gömma mig under en filt hela kvällen. Så blir det.



Hej då så länge<3


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Nej Jenny vännen. Du ska inte ta dig samman. Du är jättestark som vågar erkänna för dig själv hur du känner. Förtryck inte dina känslor. Då förtrycker du dig själv. Du behöver inte prestera. Alla spelar vi olika roller även du. Du är inte det minsta falsk. Då osäkerheten plågar dig, tänk att jag är med dig och viskar "Du är så bra och fin och speciell bara för att du är du". Låt mig föra din talan till dig själv och tillåt dig lita på mig. En dag kommer du att kunna säga det till dig själv.



Låter det flummigt? Det tyckte jag också då en vän erbjöd mig det och det tog ett tag innan det funkade. För det gjorde det. När jag misslyckas i tex debatter och jag känner mig som en stor bluff. Då hör jag hennes ord i huvudet, känner hur hon kramar min axel och jag vet att jag är fantastisk för det är vad hon säger och jag litar på henne.



Du har förresten mejl!

Många kramar

2011-10-06 @ 19:23:19
Postat av: camilla

Bjudningen kommer gå jättebra vännen :) försök att inte tänka så mycket på det.



Hoppas du kunde sova efter allt kaffe haha?

måste kännas skönt att sömntabletterna hjälper lite iaf?:) själv har jag aldrig tagit någon medicin mot varken sömn eller depression eller liknande.



TACK :D asså de e en sån udnerbar känsla verkligen:D tränade igår och det var så sjukt roligt så aa vet inte hur jag ska förklara :D



Hmm nä låter inte bra :/ vet du varför du känner dig olycklig?

oj men när går du och lägger dig om du vaknar den tiden?:O



massor med kramar <3<3

2011-10-07 @ 07:26:14 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Linda

Lyssna på Cecilia, du behöver inte ta dig samman. Det kommer inte lösa något på ett bra sätt.

Kan du inte försöka se dem på det sättet du just beskrivit dem och hur deras sätt att vara är lite humoristiskt, fånigt och faktiskt allt annat än "märkvärdigt".

Känner dock så väl igen den känslan av människor som har olika tallrikar och bestick för varje maträtt eller som inte i sin vildaste fantas skulle kunna föreställa sig att ha engångstallrikar på en sommargrillfest. Men det funkar ibland att skratta åt dem och det istället för att tro att man själv inte är lika bra.

Älskar sköna kläder, dialekter och sås på tröjan

Kram

2011-10-07 @ 18:47:14 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus