Kanelbullar

Igårkväll bakade sambon bullar. Och jag ÄLSKAR bullar. Fick ångest redan när han planerade baket och började prata om det. Detta eftersom min ätstörning blir så tydlig då. Det känns i hela kroppen hur jag å ena sidan desperat VILL kunna äta kanelbullar utan att bry mig (nybakta med ett glas mjölk.. hur gott är inte det?), men å andra sidan är så fruktansvärt RÄDD för ätandet att jag knappt står ut.

Till slut diskuterade jag det hela med min kille. Vi kom fram till att jag skulle ta två bullar (efter mitt kvällsmål så jag inte var hungrig) och att det skulle vara helt ok. Det skulle kunna vara vad en icke ätstörd människa äter när nybakta bullar finns i huset (?).



Jag började dock efter samtalet att fundera på hur jag skulle ta med mig ännu fler bullar upp till vårt sovrum i hemlighet (åå, sånt smusslande är så förbannat tröttsamt!), trycka i mig dem och sedan somna. Dock, jag höll mig till två som jag och S bestämt! Jag klarade det, fast jag ville trycka i mig varenda en av de 100 bullarna han hade bakat!! Och jag åt kvällsmålet. Helt fucking unbelievable! 



Men hatar mig själv så djupt efter att jag ätit, vill bara svälta, rasa i vikt osv. Hela förbaskade tiden är det det enda jag vill. Men det är slut med det nu:( Hur ska jag då kunna bli frisk? Jag är inte ens speciellt smal nu, men måste likväl fortsätta att äta. Det är så jobbigt:(

Idag har jag varit hemma själv hela dagen utan att ens RÖRA bullarna i köket..! Inte friskt det heller, men har inte vågat ta "risken", har istället ätit mig mätt på frukost, fm-mellis och nu senast lunch i form av soppa och en dubbelmacka.

Böööööööööööööööööööööööööl!!!


Kommentarer
Postat av: Ida Jansson

Jag älskar oxå bullar. Är bland det godaste jag vet! Varit sugen såå länge på det men inte vågat äta med risk för att fortsätta tills jg spyr... Men har man sällskap o begränsar det till två så är det ju toppen :) bra jobbat!

Jag är inte heller speciellt smal men man måste ju äta ändå för annars blir man mager o sjuk. Alla äter. Annars dör man. Man blir inte tjock för att man äter. Farligare att inte äta än att äta.

Vill ge dig en bamsekram:)

2011-10-09 @ 13:25:31 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Mary

Jag lider med dig vännen! förstår precis din längtan att gå ner i vikt... men ja, det är väl som att en alkolist gärna vill ha ett glas vin. Bullar är underbart och du är stark som kämpade mot monstrets uppmaning om fler! Du kan! Tack för din pepp också. Kramar!!

2011-10-09 @ 16:27:43 / URL: http://bonvivantgoesfree.wordpress.com
Postat av: 28-åringen

Någon regelrätt bulimiker har jag nog aldrig varit (spyr inte de gånger jag hetsäter, helt enkelt), men jag känner igen mig så fruktansvärt väl...

I lördags kom min sambo på att han och dottern skulle baka något och började diskutera alternativ. Vad gör jag? Jo, börjar nervöst föreslå massa olika saker som jag INTE tycker om. Just för att göra valet enkelt. Det där att inte ta något, inte smaka... Nu äter jag rätt mycket onyttigheter ändå - och försöker hålla familjens "lördagsgodis"-tradition, men då måste jag verkligen bestämma mig innan för vad jag ska äta, i vilken kombination, mängd etc (ofta mycket och onyttigt, så det är inte det som är "problemet"). En mysig aktivitet som bakning tillsammans med 7-åringen kan skapa fullkomlig kaos i huvudet. Jag vill inte heller bry mig! Jag är så fruktansvärt less på att vara så ätSTÖRD..



Och viljan att gå ner igen, viljan att inte behöva fortsätta äta nu när kilona gradvis kommit tillbaka... Hur kan man känna så stark längtan efter något som är så sjukt? :-(



Förlåt, inte direkt uppmuntrande inlägg. Och du vet ju redan att du inte är ensam.

Men för att rädda det något: jag TROR verkligen den kan bli bättre. För känner du det inte också - varje gång du vinner mot monstret kommer du lite närmare ett liv där det kanske inte alls kan komma åt dig?

2011-10-10 @ 11:46:23
Postat av: Linda

Shit vad duktig du varit sååå starkt, hoppas det någon gång kommer vända så du inte hatar dig så mkt (usch vilken hycklare jag är, varenda stavelse kunde jag skrivit, för precis så är det)

Kram

2011-10-10 @ 12:00:44 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Olivia

Det är sjukt duktigt av dig att klara av att stå emot!!! :D Ett stort framsteg om du inte hade klarat det förr!!



Min mamma har slutat att baka helt, något annat funkar inte eftersom hon jobbar natt och jag blir ensam med hela frysen full annars... Men jag hoppas att jag en dag oxå ska kunna ha nybakt i frysen precis som du! :)

2011-10-11 @ 07:49:14 / URL: http://herecomesthemystery.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus