Glömde ta avslappnade

Glömde helt av att ta Atarax innan jag la mig igår och ja.. nu får jag stå mitt kast! Är trött men kroppen är speedad. Har legat och vridit mig sedan midnatt (somnade redan vid 21-tiden igår). Gick upp vid 04:45 och äter nu frukost och funderar över livet.



Det var en fin dag med kollegorna igår! Klarade av frukostfrallan kanon och lunchen med. FAST fegade som vanligt med potatisen (varför är det så svårt med just potatis?! fattar inte!!) och tog inget extra bröd till maten så det blev en liten hets innan em-mellanmålet när jag kom hem. Varför? Jo redan vid lunchen struntade jag helt i min strategi att vara här och nu. Längtade efter en hets och resultatet blev att jag höll igen vid måltiden. HELT I ONÖDAN såklart!! Hade mycket väl behövt de där potatisarna och de hade INTE hoppat upp och attackerat mig.



Trial and error! Learn from the mistakes. move on.

Bara undrar hur många misstag jag ska behöva göra innan jag tar lärdom av dem? Vill jag ens ta lärdom och göra annorlunda överhuvudtaget? Antar att allt är en process... men ändå!!

Äsch hörni, inget klokt ur denna tjej just nu. På återhörande!

Kommentarer
Postat av: Anni

Jag tycker att det kom mycket klokt från dig! Du verkar ju vara helt medveten om dina mönster och det är ju jättebra! Att det inte går över natten att bryta en vana är ju en helt annan sak. Jag tycker du kämpade riktigt bra igår!

Visst är det märkligt hur drömmar kan vävas ihop med verkligheten. Lite otäckt faktiskt...

Kram

2011-10-20 @ 08:41:04 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Linda

Håller med Anni, massor av klokhet från dig. Tycker du jobbar stenhårt med förändringar i ditt liv, du kämpar hela tiden att gå åt rätt håll och lär dig hela tiden. Bara det här att du kunde se att du nog skulle ätit av potatisen är väl jättebra istället för att bara känna stolthet över att ha lyckats att inte dem

Kram

2011-10-20 @ 11:56:54 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: camilla

jag håller med massa klokhet från dig :D



Tack så mycket, hade det fantastiskt igår :)



kraam<3

2011-10-20 @ 16:08:59 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Bullen

Hej! Jag har en 11 år äldre bror som flyttade hemifrån relativt tidigt så jag är delvis uppvuxen som ensambarn. Vänner hade jag en del, fast inga så där riktigt nära som jag ritkigt kunde prata viktigheter med. Jag var allmänt ganska tyst och tillbakadragen som barn, vet inte om någon såg att jag mådde dåligt...

2011-10-20 @ 16:10:02 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: My

Det var hur skönt som helst men det blev ingen bastu. Efter bad och bubbel så glömde jag helt enkelt bort att kolla in bastun. Men gud, vad skönt det är att simma. Måste börja göra det mer. Simmar du nå´n gång?



Kram på dig vännen <3

2011-10-20 @ 16:56:58 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus