Det okända och klämkäckheter

Idag är jag märkligt melankolisk och eventuellt aningens avtrubbad också.

Sitter och tittar på Det okända på tv4play. Utanför fönstret är det grått och regnigt och just idag så... ja, det känns helt ok att det är det!



Tror ni på andevärlden?
Det gör jag och har alltid gjort. Önskar att jag var meditativ men det är jag inte. Tror jag..;)

Vräkte för en stund sedan, massa glass, bara "för att". Spydde mellan varven. Hmm.. Blir förundrad över mina "val" ibland! Sessionerna är som ett tidsfördriv; jag tänker inte på något annat under dem, fördriver tiden med att fylla, tömma, glömma. Snart ska jag äta mellanmål! Känner ingen ånger över glasshetsen, jag är inte värdelös för den.. jag är faktiskt rätt bra egentligen!


Köpte mitt favoritbröd idag!

Mellanmålet blir 2 smörgåsar, samt fil med müsli och banan. Det vanliga! Känns ok. Med en jävligt stor risk för att låta som fruktansvärt käck och präktig (Vet själv hur mycket jag bara kan haaata sådär äckligt positiva inlägg..ryser!!) måste jag ändå säga att; Det är så underbart att äta regelbundet!!

Jag har ett älska/hata-förhållande till att äta. Saknar ofta ätandet när en måltid är över. Ångest till trots så är det så gott att äta. Innan kunde jag inte ens säga att "jag är hungrig" till någon utan att det skapade oerhörd ångest hos mig. eller ja.. jag kunde inte ens TÄNKA det utan att få ångest om jag ska vara helt ärlig. Men nu.. nu hanterar jag sådant allt bättre för varje dag/vecka/månad som går. Fattar ni... det är helt otroligt!

Så man kan alltså bli bättre! Det chockar mig med sådana insikter. Jag trodde liksom aldrig jag skulle må bättre, när jag låg där krälandes i mina egna spyor på botten av sjukdomen.

Nu kan jag till och med ta tuggor av mat när andra tittar på mig, utan att känna ångest. DET är framsteg. Och det gör mig glad. Det ger mig en känsla av makt över mitt liv. Att jag återtar det, steg för steg. Och hetssessionerna har stadigt minskat i antal och omfattning. 

B_l_u_e_by_edgard82-d4dz3pu_large

Äh, nu har jag strax babblat färdigt, alla dessa käcka insikter.. fy fan

:)

Avslutar med att koppla tillbaka till hetssessionerna: Jag sätter ingen press på mig att det ska sluta, att jag ska bli av med dem NU! Inget är svart eller vitt NÅGONSIN. Så länge jag fortsätter med mina regelbundna måltider och utvecklingen går åt rätt håll så får det vara så här. Jag hoppas att behovet/önskan att fördriva bort min tid med det här glassätandet kommer fortsätta minska tills det inte finns alls.

Tänker på er jättemycket, får ut och kolla läget hos er en vända nu<3 Ni vet väl att ni är underbara, fantastiska precis som ni är allihopa? Shit, vill ju bara krama om er allihopa! Vi duger, vi är bra, vi räcker till!

Jupp.

Kommentarer
Postat av: Linda

:) fina du härligt med dina ord, behövde verkligen ett leende ansikte idag.

Jag tror absolut också på det andliga även om jag har svårt med sådana program. Jag har min egna tro och andlighet men har svårt att se det på tv av ngn anledning.

Kram kram

2011-10-26 @ 18:41:27 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Bullen

Jag räknar mig som troende kristen, så någon slags andligt liv tror jag ju på. Dock har jag väldigt svårt för det där nyandliga som visas på tv. Jag tror inte på spöken och medium och kontakt med döda och sådant...



Känner igen det där dubbla förhållandet till mat och ätande. Jag hade också väldigt svårt för att erkänna för mig själv och för andra att jag kände hunger.

2011-10-26 @ 22:15:29 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Trevligt bröd=)

2011-10-26 @ 23:52:17 / URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Åhh blir så glad av att läsa detta!!! :)

2011-10-27 @ 07:45:26 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus