Fredag

Nää hörni! Nu är det faktiskt dags för Jenny att skärpa till sig efter den här svackan. Vet ni vad anledningen till brytet var? Att jag VÄGDE mig...

HALLÅÅÅÅ???
 Var det inte den där förbaskade vågen jag skulle slänga ut?!?! 



Så onödigt, men helvete vad ont det gjorde inombords när jag vägde mycket mer än jag trodde. Inte bara något hekto nej. Snarare kilon. Ni kan ju tänka er paniken och allt kompensationstänk som direkt poppar upp i huvudet! Och jag vet att många av er genomgått samma sak det senaste med vikten. Det tär på en, även att man vet att man inte ska låta siffror styra. Man tar ju åt sig och känner sig misslyckad (allt bara för att äs vill något annat).
 
Jag tänker på er alla och vill säga det, f-n vad ni är underbara. Wiiee!! Ni betyder massor för mig. Fatta vad många vänner man har egentligen<3 Vi alla sitter här bakom våra skärmar och tar del av varandras liv. Jag ska försöka lyfta upp kommentarer och besvara frågor i större utsträckning. De betyder massor!

Tumblr_lurbisxiy71qe49wpo1_500_large

Förresten, gällande behandling som många gett mig råd om att ta del av igen: Jag ska nu få samtalskontakt via jobbet, vilket jag bett om. Det blir kanske ett första steg mot behandling igen.

Katrin; jag har inte provat OA. Men räkna med att jag kommer kolla upp detta närmare! Har redan varit inne på hemsidan. Tack för tipset! Och Ronja, S och alla ni andra: Kram<3

Nu är helgen för dörren igen. Jag ska på teater. T e a t e r. Herregud.. Fattar ni, man kan nästan tro att jag börjar bli kulturell med konsert och teater hit och dit:) och så ska jag på julbord..!

Nu ska jag in till er! På återhörande snart igen<3

Kommentarer
Postat av: sofie

vågen kan verkligen ställa till det.. men du, om du nu trodde att du vägde mindre än du gör - då kan du ju inte se särskilt mycket större ut? Bättre det än tvärtom!



Jag har ju ingen aning om hur mycket du gått upp under denna tid du har kämpat med ätandet men av bilderna att dömma är du inte stor någonstans i alla fall! Absolut inte.



Antar att du inte vill säga vad du väger/hur mycket du gått upp... men ååh vad jag undrar det ändå. Inte av ren nyfikenhet, utan mer vad man kanske får vänta sig när man börjar äta normalare. Jag tror som att "alla andra går säkert upp 2kg, medans jag kommer gå upp 10kg på 1 månad" - om jag verkligen skulle börja äta normalt.



Som avslut - inte börja med något kompenserande för att gå ned den vikten nu!! Då får du ju bara börja om kampen igen sen. Du klarar detta! Kämpa Kämpa! <3

2011-11-25 @ 16:37:24 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: Anni

Det där med anledning till äs är ju en historia för sig, som man kan fylla ut många terapitimmar med.

Vad bra att du får en samtalskontakt! Hoppas det blir en bra person.

Ha en riktigt bra helg nu!

Kram

2011-11-25 @ 19:06:44 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus