Gollum?

Tack för era reflektioner ang mannen som kom och knackade på! Min sambo tror samma som många av er, att det kan ha varit en inbrottstjuv som "pejlade läget". Jag är bara så glad att jag inte var ensam hemma (fast å andra sidan hade jag ju inte öppnat då hehe). Även tipset att ringa polisen. bra där..



Idag ser jag ut som sju svåra år (läs: jääävligt svåra år). Det är sant! Hetsade en stund igår eftermiddag och mina ögon är nu svullna som jag vet inte vad. Det kvittar hur utmattad man än är: en hets orkar man alltid med! eller hur tjejer?! (suck..)

Dessutom undrade jag om jag hade ett fågelbo på huvudet när jag såg mig i halvdunklet i hallspegeln innan. Men när jag tände lampan såg jag till min förskräckelse att det faktiskt var mitt eget hår..!!

Fy fan. (ursäkta mitt språkbruk!)

Vad fasen hade hänt? Jo, jag duschade igårkväll och gick sedan och la mig med fuktigt hår. Resultatet blev inte ljuva sängrufslockar som i en romantisk komedi på bästa sändningstid.

Oooh no! Det här var av en helt annan kaliber! *ryser*

Det kommer med andra ord bli ett mindre h-e att göra sig iordning idag. Och jag som har ett så viktigt besök på jobbet. Jag kommer se ut som typ Gollum med skitmycket hår. Imagine that!!


Verkar jag trovärdig och seriös? Inte det..?

Nää, blaha blaha.. nu ska jag ta tag i fågelboet och sedan skölja ner frukosten med kaffe (vore ju synd att frångå morgonrutinerna nu när de blivit så bra:)). Kram på er!

Kommentarer
Postat av: camilla

de lät ju lite mysko de där med han som ringde på dörren:O jag hade nog som du spelat upp miljoner olika scenarion i huvudet om vad han ville:P men förhoppningsvis menade han ju de han sa!



Hoppas du får en fin dag och att du får bukt med håret haha. annars e de ju alltid fint med fluffhår också:)



kraaam<3

2011-11-02 @ 09:21:32 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: tictactoe

haha gillar din självdistans & humoristiska sätt att skriva på! :-D

2011-11-02 @ 15:49:35 / URL: http://tictactoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus