Uppdatering om olika saker

Jag skulle dyka ner i en kyldisk på ICA för att hugga ett 4-pack lax. Jag är kort (153 cm) och vad händer när jag tar sats och häver mig över kyldisken?


Det är inte alltid så här lätt att nå när man är kort i rocken

JO, jag får inte riktigt till hävningen, träffar fel på något sätt och slår i nedre revbenen på vänster sida. Fy för i heeel..(piiip) vad ont det gjorde! Detta var några dagar sedan och nu gör det ännu ondare. Vad sjutton kan ha hänt? Jag menar, inatt kunde jag inte ens sova på vänster sida (vilken är min bästa sovsida vanligtvis)!

Jaja... jag ger det en vecka till, sen ringer jag tametusan vårdcentralen. Tänk så har jag fått en spricka eller nåt. Jenny, the pessimist, the hypokondriker...

På jobbet är det mycket på gång just nu känns det som. Jag handleder en nyanställd kille, han är med mig på mina bokade möten med olika människor för han ska jobba med samma sak som jag. Jag frågar alltid de personer jag ska träffa om det är ok att han sitter med, "han ska observera MIG, inte dig!!" :) Det brukar vara helt ok och att observera och vara med är det bästa sättet att lära sig något tycker jag.


Ungefär så här

I helgen är vi bortbjudna till sambons syster, vars ena son fyller år. Underbara människor<3 Det enda som känns lite jobbigt är att hon nyss genomgått en magsäcksoperation. Varför är det ett problem för mig? Ja, det kan man ju verkligen fråga sig! Känner mig egostisk som ens tar upp det i bloggen, för SJÄLVKLART jag vill att hon ska må bra och leva länge, inte ha ökad risk för sjukdomar och allt sånt. Jag älskar ju henne!

Men det är allt prat runtomkring: om att rasa i vikt, äta flytande föda osv, som jag upplever jobbigt. Dock, jag kan hantera sådant bättre och bättre för var dag som går. Försöker bara slå bort omgivningens prat om dieter och att gå ner i vikt och hur mycket man har gått ner de senaste två månaderna osv. 



Jag känner mig otroligt löjlig som påverkas så lätt. Men jag jobbar på det!! Och jag får väl försöka leda in snacket på något annat om det bara blir vikt- och mat-snack hela kvällen samtidigt som jag försöker mitt bästa att äta av födelsedagstårtan...

Nu ska jag hälsa på er, underbara vänner<3

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej vännen, tack för dina ord blev glad :)

Trol har du fått en muskelbristning i musklerna som utgår från revbenen. Gör jävulusiskt ont. Snåla inte på Ipren så du får lite hjälp av antiinflammatiorisk medicin. Du läker inte snabbare av att ha ont, tvärt om.

Din sambos syster vet inget om hur du mår? Om hon vet lite kanske du kan be din sambo be dem inte prata så mkt om just viktnedgången. Vet de inte så vill jag bara att du ska veta att jag tycker du är helt fantastisk och så stark att du klara kvällen galant ändå.

Kram kram

2011-11-04 @ 15:34:55 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Jag blir också väldigt påverkad när andra pratar om vikt. Men Lindas förslag låter ju jättebra. Och tänk på att undervikt är lika farligt som övervikt!

Kram

2011-11-04 @ 16:18:56 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: emma-isabella

Du kan ha fått en spricka i revbenet. Det gör SVINONT!

Jag fick det en gång när en kille sprang på mig (av misstag på väg till sin buss). Kände på kvällen n'r jag skulle sova att de började göra ont. Dagen efter kunde jag knappt ta mig ur sängen. Det VÄRKTE!! Fy fan.. kunde knappt andas. Minsta rörelse gjorde ont. Ingenhöjdare. Hoppas det går över!

Kram

2011-11-05 @ 01:14:31 / URL: http://motettslankareliv.webblogg.se/
Postat av: Simone

Ja människors kommentarer kommer man aldrig undan, hur mycket man än vill! Sånt är jobbigt



Jag skulle gå till vårdcentralen för säkerhetsskull, det kan ju vara nåt som har hänt, bra att få det fixat med andra ord. Kram!

2011-11-05 @ 01:31:50 / URL: http://anamiasimone.bloggsida.se/
Postat av: sofie

Nä vad gulligt att du bara är 1.53!:p Känns som många här på äs-bloggarna är långa gaseller och jag har alltid ogillat att vara så kort som jag är. Men jag blev plötsligt lite långt med mina 158cm nu hehe. Känns lite extra härligt med en till shorty :D



Och du kan ju faktiskt fått en spricka i revbenet. Det får man nog hyfsat lätt. Min syster fick det en gång då hon råkade dansa in i sin bokhylla^^ Tyvärr kan man väll inte göra något åt saken mer än få smärtstillande och låta det självläka. Men gå till vårdcentralen om det inte går över!



2011-11-05 @ 09:52:27 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: Bullen

Jag påverkas också väldigt mycket av andras prat om vikt och dieter... Tycker att det är jobbigt att se på tvprogram som handlar om vikt och viktnedgång också. Påverkas jättemycket av andra, helt enkelt!

2011-11-05 @ 10:37:57 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus