Laddar

Ok, nu har jag verkligen gjort en insats för att faktiskt känna mig FIN ikväll hos sambons syster. Jag har besökt solarieöarna (minns inte ens när jag solade solarium senast). Fattar ni!! Detta är STORT. Det var nya rör så jag brassade på några extra minuter för att få den där härliga brännan till kvällen...



Moahahha

:)

Jag är jättesvullen om min mage idag, men jag vet att magens "look" inte beror på en hastig viktuppgång och ignorerar det. JAG.. MÅSTE.. ÄTA!!! Har mer och mer ont i revbenen för var dag. Skit också. Får bli läkarbesök. 

Övriga förberedelser för kvällen värda att nämna: köpt födelsedagskort, duschat, gjort inpackning och tvättat håret, ÄTIT mina måltider som jag ska. Ehh ja, det var väl typ det! Nu väntar jag på att kille+hund ska komma hem. Ska begära att vi åker fort som bara den till hans föräldrar så jag slipper invänta kvällen här hemma. Det har givit mig ångest tidigare tillfällen.

Tänker på er tjejer!

Kommentarer
Postat av: Anni

Hoppas du får det riktigt trevligt!

Kram

2011-11-05 @ 11:15:01 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Lisa

Lycka till ikväll gumman!

2011-11-05 @ 11:57:11 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Lena

det hände en liten olycka på jobbet som gjorde att jag skadade revbenet för några månder sen.. det gjorde verkligen jätteont.. efter någon vecka gjorde det ännu mer ont än det gjorde från början.. då bestämde jag mig för att gå till dr.. inget var brutet dock.. men efter vecka så blir det inflammation där man har skadat sig, vilket medför att det gör mer ont än tidigare.. det kan kanske vara en förklaring för dig.. MEN ett läkarbesök vore nog att rekommendera iaf även.. Hoppas att du får en trevlig kväll.. kram

2011-11-05 @ 12:19:20 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Sofie.

Ajaj inte bra med solarium;P MEN oj så mycket fräschare man känner sig med lite färg... hmm jag kanske också ska besökta några solarieöar i veckan? Sätta lite färg på den likbleka nunan så att säga!



Angående kortheten. På andra tycker jag det är väldigt fint på många (För att inte tala om Marykate Olsen och Nicolerichie ehumm... som man ju knappt får nämna som att tycka är vackra men ja^^). Men själv har jag alltid velat vara längre. En period hade jag ALLTID minst 10cm klack och var inte ens med på gympalektionerna eftersom jag då inte kunde ha det. Men att jag fick sånna problem med min längd var nog för att jag blev rätt retad för det. Lite skämtsamt visserligen kanske, men kommentarer, pikar etc gör ju sitt på en osäker tjej så att säga! Som tur är har jag väll blivit betydligt mer tillfreds med just min längd idag i alla fall:) Bortsett från korta och tjocka stock ben -.-



BRA av dig att motarbeta tankarna som vill smyga i dig att det är fett på magen. För logiken är ju den att sånt inte händer över en natt! Men svullnad kan ju verkligen få en att se gravid ut ena dagen, och någon dag senare är magen platt igen. Men ja, logiken är ju inte så lätt alltid.



Hoppas du får det trevligt ikväll nu! Kämpa på! :)

2011-11-05 @ 13:23:52 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: My

Och jag tänker på dig! Ha en fin kväll vännen. Kram!

2011-11-05 @ 13:55:19 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Mary

Hoppas det vart trevligt! Håller med om att du är jätteduktig som lyckas motarbeta hjärnspökenas röster om fett på magen. Trevlig söndag, kram!

2011-11-06 @ 09:31:48 / URL: http://amatorfilosofen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus