Ett väldigt ledsamt inlägg

Ja, för en gångs skull känner jag mig så långt ifrån glad som det bara går. Det är väldigt svart här.

Sitter i soffan och gråter... anspänningen det senaste dygnet... jag klarar inte mer. Fan. Skitjobbigt igårkväll med smörgåstårta och prinsesstårta (två grejer som jag hetsat i massor den senaste tiden). Alltså.. känslan att äta och behålla det..!

Fy faan säger jag bara..!

Och så sambons syster som bara satt och tittade på när vi åt.. kollade när vi tog maten och jag kände hur min smörgåstårtebit växte på tallriken när jag gick från köket, där vi tog den, till bordet i vardagsrummet. Jag åt upp ALLT, fast jag grät inombords för att det var så otroligt jobbigt. 

Jag är svag i kroppen, har fruktansvärt tungt att andas (har astma och den blir bara värre och värre för var dag tycker jag).

Min mage är tjock i förhållande till resten av kroppen. Den har nog laddat upp vatten. Är lite trög i magen också.. får skylla mig själv så som jag misshandlar min kropp.

Jag smygåt massa kakor och pannkakor när svärföräldrarna sov middag innan idag och de andra var ute och jagade. Jag kände mig jätteskyldig. Spydde men knappt en tredjedel kom upp, var tvungen att vara knäpptyst..

Jag har suttit still nästan hela dagen undantaget en kissrunda med hunden. Jag har under det senaste dygnet inte kunnat äta de livsmedel jag är van vid, och nu ikväll ville jag sätta igång en hets för att få slappna av men då ska helt plötsligt inte min kille iväg som han hade bokat in. Jag kan egentligen inte gråta, gråter fasen aldrig, bara massor massor massor inombords. Men nu strilar det nedför mitt ansikte och det kliar i ögonen för mitt j-a smink.

Är så trött. så trött. så trött.

Vem försöker jag lura? klarar inte hålla in magen. Ångest.

Kommentarer
Postat av: --

Du är inte ensam. Känner igen mig i vartenda ord. Att äta något man brukar hetsa, bland folk.. Veta att man inte blir själv utan måste och borde behålla det. Att folk tittar.. jag hatar när folk tittar. Paniken när man sett en lucka där man kan hetsa, men det blir ändrade planer.. Fan.



Men du är inte ensam och både du och jag kommer ha bättre dagar. Kanske en bättre kväll rentav. Take care..

2011-11-06 @ 17:58:42 / URL: http://notontop.bloggplatsen.se
Postat av: Anni

Det kanske är bra ändå att du till sist kunde gråta. Bättre än att hålla allt inom sig eller ta ut det på olika självskadande aktiviteter. Jag tycker i alla fall att du har kämpat otroligt bra!

Kram

2011-11-06 @ 18:05:54 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: My

Bakslag kommer vännen. Men det är en ny dag i morgon och det kanske gör gott dessutom om tårarna får strila nedför dina kinder ikväll. Det är ok.



Stor kram!

2011-11-06 @ 18:28:18 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus