Ut och äta

På mitt initiativ ska jag och sambon ut och äta ikväll. Ångrar mig redan! Eller nä.. på sätt och vis vill jag inget hellre än att komma ut bland folk. Men mår så j-a dåligt just nu och då är det svårt... Men jag måste utmana mig med detta. Orkar inte med att känna mig som världens tråkmåns ännu en kväll.

Jag borde va singel, jag borde bo själv. Men jag älskar min kille.. Jag saknar stadslivet, jag saknar allt med det livet!!! (utom att jag fick ätstörningar). Gå ut och ta ett glas vin, inte va beroende av bilen vart man ska, plugga, shoppa, ta en fika med tjejkompisarna, ut och festa osv osv. Här på landet, småorten, finns INGET. man måste åka bil vart man ska (dvs både jag och killen kan inte ta ett glas vin till maten), det är usla öppettider, inga roliga butiker, pyttesmå biografer med B-filmer (OK, inte alltid kanske...). Men ni förstår hur jag menar..

Jag tror jag är inne på ett nytt spår i mina tankar. Osäker på vart det tar mig eller vad jag kommer fram till, men har ett hål av tomhet som jag inte vet vad jag ska fylla med...

Kommentarer
Postat av: Ella

Hoppas ni får det trevlig ikväll, försök bara att slappna av. Jag får alltid panik när vi ska ut och äta, men ofta blir det ju ganska mysigt ändå...Kanske ska sluta måla fan på väggen :)

2011-05-27 @ 18:20:30
Postat av: Ida

Tack för dina kloka ord! Så svårt med mina känslor bara... Vet inte vad jag vill el vad jag känner. Blir mest äcklad när nån närmar sig mig på nåt konstigt sätt:-S

Hur blev kvällen? Förstår att det kan va jobbigt att bo på landet... Både landet o staden har ju sina för o nackdelar. Kan ni inte flytta då? Hur ser din sambo på det?

2011-05-27 @ 22:38:26 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus