Snart terapidags!

Jaha, som vanligt på torsdagar är det dags för terapi i grupp. Ska bli skönt att komma dit. Vi är ett gäng på 8 tjejer och några av dem är jag riktigt nära vid det här laget för vi har gått i samma grupp i ett år. Sen är det några nya tjejer också. Jag fick förfrågan från en av de yngre tjejerna att lägga hennes makeup till studentbalen nu i juni :) Ska bli riktigt roligt! Jag brukar nästan alltid ha några sminkningar inbokade till studentbalerna. DET är faktiskt en sak jag kan berätta som INTE har med ätstörning och depression att göra :) Och det är att makeup, mode, hår osv har varit mitt stora intresse sedan jag var liten och det sprider sig som ett frö för vinden så jag får lite "uppdrag" ibland :D



Ursäkta fjortisbilden... haha, men vacker, det är hon! Och i mitt identitetssökande har jag kommit fram till två saker som jag antagligen kommer att hänge mig mer åt så snart jag mår bättre psykiskt och det är just styling och att skriva. Har haft två drömyrken sedan jag var liten och det är makeupartist/stylist och författare. ÄLSKAR att skriva. Har flera påbörjade alster men ätstörningen har förstört mitt fokus, så kan inte skriva just nu. DET är faktiskt jättebra mål att fokusera på eller hur? Så känner jag att jag har andra saker än ätstörningen som är viktiga för mig EGENTLIGEN. Liksom innerst inne...



Nähä, nu får jag rusa. kram på er mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Ida

Åh vad kul att du ska styla en tjej :-) Önskar jag va duktig på smink o hår, är verkligen kass på det:P haha! Att skriva älskar jag med! Skriver du mycket nu för tiden? Vad gillar du att skriva? Jag skriver en del dikter... När du mår dåligt o har ångest så SKRIV!!! Skriv ur dig allt! Brukar kännas skönare efteråt:)

Så bra att du har mål! Du kan ju jobba med både makeup o skrivandet när du mår bättre. Du har världen för dina fötter vännen! Äs ska inte ta dina drömmar ifrån dig. Den har tagit för mycket redan. Eller hur?

Ha som mål att få din mens tillbaka! Inte att gå upp i vikt, utan att ta hand om kroppen så den kommer i balans igen. Deal? Du kan om du ger dig fan på det! Inte lätt men det går! Jag har suttit i rullstol o varit så mager att jag var nära dö. MEN jag tog mig upp. Kan jag det så kan du det!

Tro på dig själv! Välj livet!

Visst är det jättejobbigt med pappas bortgång. Jag kan inte fatta det än... En stor tomhet inuti mig... Sååå tragiskt :-( Kan inte fylla min tomhet med mat, jag vet. Men blir så ibland.

Vill så gärna att du ska må bättre <3

2011-05-26 @ 14:12:51 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE
Postat av: My

Sv. Ja, det är nog så att man får prova sig fram för att hitta en metod som passar en själv vad det gäller maten, mängden och allt annat som behöver fås ordning på. Det finns inga perfekta mallar, vilket i och för sig hade varit helt superfantastiskt och underlättat det hela en hel del.



Det låter som jättebra mål du har framför dig. Där har du något att jobba för. Något du brinner för, något du tycker är roligt och är intresserad av. Det är sådana mål som betyder något. För vad gör något eller några kilon hit eller dit egentligen. Onödig tanketid tar det ju bara och inte mår vi bättre av det heller. Shit, jag hör ju själv hur weard det låter.....tycker du inte?



Hoppas det gick bra på terapin förresten. Stor kram till dig...bara för att du är du!



2011-05-26 @ 14:54:20 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: S

Jag tycker verkligen du bör skriva! Du är ärlig och duktig på att beskriva känslor. Det var faktiskt det som gjorde att du stack ut bland alla bloggar jag läst - ditt skrivsätt. Du verkar så himla sympatisk och snäll. Synd bara att den där JÄVLA ätstörningen alltid skall sätta ens liv på paus...

2011-05-30 @ 11:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus