Måndag

Ny vecka. Frukosten ligger i magen och jag ska strax iväg för en temadag med mina kollegor. Föreläsning på förmiddagen och annan aktivitet på eftermiddagen. Jag mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår. Ett enda moln på himlen finns dock efter den misshandel ätstörningen utsätter min kropp för = förstoppning! vet inte när jag gick på toa senast och önskar det blir idag. Magkänslan påverkar måendet helt klart.

Kommentarer
Postat av: Anni

Så skönt att du mår bättre idag. Jag förstår verkligen att gårdagen var fruktansvärd, men jag slås framför allt av hur ärlig du är mot din sambo. Det är väldigt starkt av dig! Även om din sjukdom förstår är väldigt jobbig även för honom, så gör nog din uppriktighet det mycket lättare för honom.



Jag hoppas du får en bra vecka nu! Och att du kan förmå dig att gå på terapin.



Kram!

2011-05-30 @ 09:28:16 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Ida

Mår magen inte bra mår man ju inte bra. Sååå jobbigt med förstoppning!! Testa katrinplommon och drick vatten. Kanske inte hjälper men... Skönt att höra att du mår bättre idag iaf :-) Hoppas det blir en bra dag vännen!



Ja Nalle är så söt men är så ledsen att han ska avlivas nu :-( Jo, jag o mamma har en nära relation. Ibland lite för nära... Vi är som ett gift gammalt par :P haha! Kram

2011-05-30 @ 10:44:01 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus