Mackor

Så var snart ännu en dag till ända. Jag vaknade i morse med utspänd mage. Helt uppsvullen och med magsmärtor. Ajaj, det var inte skönt och paniken smög sig på. Som jag skrev igår så åt jag för lite till middagen igår kväll (pga tjockkänsla) och vad tror ni kom som ett brev på posten senare på kvällen???



SURPRISE! Överätning såklart. Mackor och skorpor med massa Bregott. Sen gick jag och la mig. Och ja, därav var magen inte den härligaste i morse. Tack och lov så försvann det onda under dagen idag och nu känns magen ok igen.

Men jag är trött... Jag är i äs våld, upplever jag det iaf. Tänker på gruppterapin imorgon, har en känsla av att inte orka, vill bara ääääta istället. Aaahhrrrrgggg....

Men nu ska jag först ta mig igenom denna dags minuter och inte vara så långt fram i tankarna redan!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad bra ändå att du inte gjorde ngt destruktivt idag och att du lät magen lugna ner sig i lugnt och ro. Hoppas det går bra imorn och att du kan sova lugnt

kram

2011-05-11 @ 21:24:21 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Lisa

försök att äta en sån macka du tog med bregott varje dag eller iallafall, några av veckans dagar.. snart försvinner det från "hets/överätningshyllan" !

2011-05-12 @ 10:40:00 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus