Jag är vem?

Kan varmt rekommendera ett av dagens inlägg hos DENNA tjej. Hon fick en fråga av sin psykolog som vi alla egentligen kanske borde ställa oss och det rör vår identitet. Jag pratade med en av mina kollegor idag och sa till honom att "Det är så lätt när man haft ätstörningar i många år att man inte riktigt vet vem man är. Man har liksom tappat bort sig själv och ätstörningen har tagit den platsen. Jag vet inte vem jag är utan min ätstörning, jag gömmer mig bakom den och jag känner tvivel att jag är värd något utan den."



För faktiskt, hade jag haft en stark självkänsla, tyckt om mig själv, värnat om MIG, och känt att jag duger PRECIS SOM JAG ÄR, då hade jag inte utvecklat denna destruktiva sjukdom. Och DET vet jag med SÄKERHET när jag ser tillbaka på varför jag fick ätstörningar.

Och nånstans i mitt medvetande har jag ju kvar den tjejen, men vill jag ha henne tillbaka? Kanske behöver jag inte ens ställa den frågan. Nej, det behöver jag faktiskt inte! För i min värld är jag nån helt annan idag, en tjej som kommer komma fram ur den här sjukdomen med många värdefulla erfarenheter och kunna leva ett väldigt, väldigt rikt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus