Ingen kan se mina tårar



Allt jag vill göra just nu är att gråta. Jag BEHÖVER gråta. Men det går inte, jag kan inte, varför ska det vara så svårt att få gråta? Snälla bara en skvätt? Mår så dåligt just nu. Vill inte att sambon ska komma hem till miserabla mig ikväll igen. Känner mig som ett ont aber i hans liv. Jag försöker slå bort de här tankarna men känslorna som de skapar håller sig envist fast!

Jag VILL må bra i mig själv, jag vill ha goda tankar om mig själv och känna mig stolt över den jag är. Ätstörningen till trots. Tänk om jag kunde få ut den här ångesten ur mig... tänk om jag bara kunde få gråta...

Kommentarer
Postat av: Ida

Skrämmande! Kunde varit jag som skrev det där... Jag kan inte heller gråta fast jag vill o mår skit. Skulle kännas så skönt att bara få ur sig skiten, skrika o gråta tills man är tom.

2011-05-26 @ 18:35:25 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE
Postat av: My

Det kommer när det kommer. Något jag lärt mig är att det inte går att forcera fram det, men en dag så kommer de. Jag lovar. Det gjorde det för mig. Tyvärr är det lite skrämmande för mig också, att faktiskt gråta. Något som är så ovant, men som faktiskt också kan vara ganska så skönt efteråt. Det kommer.



Stor kram till dig vännen. Känner du den? Full av styrka och tro på din egna förmåga. Du är bra och du duger, precis som den du är. Men det gäller att våga tro på det själv också. Inte helt lätt, jag vet allt för väl, men visst är du bra. Du är bra!

2011-05-26 @ 18:51:25 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus