Gårdagen

Jodå, jag kom iväg till köpcentrumet A6 i Jönköping igår. Köpte två läppstift (Glimmer och Exit från MakeUpStore), lösögonfransar (Miss från MakeUpStore), foundation (Id Bare Minerals), en jumpsuit (BikBok), 2 bikiniöverdelar (H&M) och en bikinitrosa (JC). Gick och klämde på Carolina Gynnings senaste bok "Laura - flickan från havet", men blev inte den denna gång.

Och Ida; jag blev så inspirerad av din hårfix så jag köpte lite hårfärg och nu har jag en fin beigebrun ton i botten och ljusare längder.



Har velat ha en sådan typ av hårfärg sedan det blev "inne" för ett tag sedan. Och det blev jättebra! :) (ser ut som på bilden ungefär). Tur att ni finns och inspirerar mig kära bloggvänner!

Och ännu en grej jag inspirerats av är att gå ut och äta lunch. Så, när det blev lunchtid tog jag mig i kragen och gick och köpte laxwraps. Åt och behöll! Åh vad bra jag kände mig sen, och jag fick kraft att ta ytterligare några varv i butikerna.

Nu ska jag fortsätta titta på Nyhetsmorgon. Gravida Tilde strålar, tycker jag.


Kommentarer
Postat av: Mia

Hej!

Halkade in här och säger Hej! Jag sitter i samma sits som du med ÄS, men jag är finally på bättringsvägen för jag har bestämt mig att nu orkar vare sig jag eller kroppen mer. Jobbar du nu, och vad jobbar du med? Jag är Uska/skötare men just nu är jag praktikant/volontär på Mariahemmet i Stockholm för dementa. Det är jätteroligt och ger mig verkligen kraften att kämpa.



Ha en fin dag och hoppas att den blir bra!

Kram Mia

Postat av: Ida

Åh va kul att jag inspirerar dig :-) Håret låter skitsnyggt!!! O att äta lunch ute är toppenbra för då får man EN portion o kan inte hetsäta. Bra gjort:)

Härligt att shoppa o få lite annat att tänka på:)

Kramis

2011-05-15 @ 11:19:33 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE
Postat av: sofie

hej!

jo antagligen har jag depression också. Finner ju som ingen lust i någonting egentligen. Väljer ju t.o.m hellre att vara själv hemma hela helger och hetsäta och spy, framför att göra något med folk! Sorgligt!



Jag får ingen som helst hjälp. Jag har tagit kontakt med olika ställen ibland, gått dit någon gång men sedan bangar jag ur. Även denna gång. Var iväg till vuxenpsykiatri en gång, men därefter har jag avbokat 2 möten. Nu har jag inte bokat något nytt eftersom jag ändå inte kommer iväg. Jag känner att jag är för fet för att gå dit. Skäms. Vill gå ner till mina 43kg igen innan jag söker mig dit igen (dumma tankar jag vet). Plus att jag ändå åker hem till hemstaden om ca 3veckor. Känns onödigt att gå till vuxenpsyk en gång till och sen uppehåll till i agusti då jag kommer hem till karlskrona och min lägenhet igen. Kan lika gärna söka upp kontakten igen, i agusti!



Men samtidigt äts man ju upp inifrån av det nattsvarta.



I mina tankar fungerar det så här just nu: jag ska bara gå ner ett par kilo så jag slipper känna mig dö fet. SEN söker jag hjälpen ....



Du går ju till vuxenpsyk, hjälper det dig? Du har ingen hjälp som är inriktad på äs eller?



kram

2011-05-15 @ 11:35:58 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: My

Alltså...fattar du vad bra DU är vännen??!! KRAAAM!!

2011-05-15 @ 16:33:15 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus