Ensam

Känner mig väldigt ensam just nu. Har hetsat och spytt nu på morgonen (sambon jobbar fram till 12), innerst inne vill jag ha en förändring. MEN samtidigt blir jag förvirrad för det var ett aktivt val jag gjorde att hetsäta, det var alltså inte så att frukosten spårade ur eller något sådant. Det var inget som "bara hände".



Jag funderar på att åka till Jönköping och gå i affärer idag, för att vända dagen, se lite folk.. inte nödvändigtvis handla mycket! hehe:) Men jag behöver 2 läppstift och en foundation iaf. Och ett par nya lösögonfransar. Ja, en shoppingrunda får det definitivt bli!

Ha en skön helg, tack för att ni finns.

Kommentarer
Postat av: My

Kram bara!!

2011-05-14 @ 11:23:56 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Linda

Ha så kul på shoppingen

kram

2011-05-14 @ 12:24:26 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: lena

vardagen i övrigt går sakta framåt, jag är helt slut som människa men jobbar på varje dag.. nej någon flytt har det inte blivit ännu, håller för fullt på med att få fram saker osv.. den 20 juni blir det att jag flyttar.. jag är känslokaos just nu.. men så är livet sägs det.. jag hoppas ju på att bedömningen på 8v i dbt ska ge mig en fortsättning.. hoppas att allt är bra med dig o att du fortsätter att kämpa på, för jag vet att DU KAN... tack för din omtanke... kram

2011-05-14 @ 18:43:06 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Jasmine

Jobbigt att du känner så... Ensamheten kan verkligen ställa till det för en. Men det blir bättre, man får tänka så - för det är sant. Och du är inte ensam. Det finns många i världen som känner det samma som du.

Kram

2011-05-15 @ 11:34:28 / URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus