Den underbara tjockkänslan

Usch vad tjockkänslan förstör för mig! Nu på kvällen blev det för mycket för mig och jag fick ett utbrott efter att vi grillat och ätit för en stund sedan.



Det har varit på gång hela eftermiddagen för hur jag än har försökt att "inte döma/värdera" (läxa i DBT till på torsdag) så har tjockkänslorna kommit tillbaka och de onda tankarna om min kropp likaså. Jag har ju haft en del äta och spy-omgångar under de senaste veckorna och dagarna och det sätter såklart sina spår både på måendet och kroppen. För att utmana dessa onda tankar har jag handlat tvärtemot känslan och ej hetsat/spytt idag, samt att jag haft bikini på mig hela eftermiddagen. Men nu vid middagen klarade jag inte fullfölja fullt ut. Och jag VET ju att det INTE gör det bättre, tvärtom ökar min sårbarhet och gjorde utbrottet ÄNNU värre. Stackars sambon..!

Tyvärr har min sambo fortfarande svårt i de stunderna som jag blir ilsk. Mitt behov just då är att han stöttar mig, INTE att han går undan och blir tyst och liksom klandrar mig i den tystnaden. Min ångest blir bara värre då... Det får mig att känna att den dag jag VERKLIGEN behöver (och kommer be om) stödet vid maten så kommer han inte klara det.

Fan också...

Men jag ska prata med honom om det. Jag förstår att det inte är lätt när jag vräker ur mig saker och river ner himmel och jord för till synes helt obegripliga saker för någon utan ätstörningar och depression.



Annars har jag varit duktig idag och jobbat med DBT:n inför torsdag, verkligen skrivit ner allt jag övat på. Gut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus