Update

Idag har jag och sambon varit och köpt motorcykelstövlar till mig (vi åker alltid motorcykel på sommarhalvåret, älskar´t! :-) Förutom det så jag nätshoppat idag också, blev dessa söta skorna (sååå fina tycker jag):



I övrigt så är sambon iväg och själv har jag följt matschema fram tills nu på eftermiddagen då det blev planerad hets. Ännu har ångesten ej kommit, mår faktiskt rätt ok. Tycker det är skönt när det är planerad hets och inte bara "händer". Dessutom är jag ärlig mot min kille med det också, vilket är ytterligare ett steg i rätt riktning. Mår inte bra av att hemlighålla saker för honom, då känner jag mig bara falsk (vilket man ju gör nog ändå!).

Jag tycker hetsen i sig kan vara faschinerande... jag snöar in på massa olika livsmedel som skiftar över tid. Just nu är det glass, grädde, kakdeg samt baguette med smör som gäller. Tidigare livsmedel som jag varit insnöad på i perioder har varit: kanelbullar, lussekatter, subs m smör, tunnbröd m räkröra, piroger, köttfärspaj, godis, naturgodis, äppelkaka m vaniljvisp, semlor, bakelser, scones m smör och ost.

Hoppas ni alla har en ok helg, min har varit ganska bra. Igår var jag och killen iväg hela dagen, jag hade två ångestattacker i bilen. Den ena attacken kom på förmiddagen då vi körde fel, vilket ledde till att mitt mellis sköts upp en timme (åh vad man är flexibel... not). Den andra attacken kom på eftermiddagen då monstret i mitt huvud var otroligt förbannad på mig och tycker jag var lat som suttit så mycket hela dagen. Min sambo blev ledsen och irriterad när jag började bita mig själv, skrika och gorma elakheter mot mig själv. Så hela kvällen sedan hade jag dåligt samvete.

Men idag har varit en ny dag, det är bara att gå vidare vilket jag tycker jag gjort hyfsat bra (om man bortser från hetsen innan).

Kommentarer
Postat av: My

Söta skor :)



Kram kram på dig!

2011-03-27 @ 17:53:21 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Lena

jag har tänkt köpa likadana skor...=) kramar

2011-03-27 @ 18:44:22 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus