Torsdag

Dagen har innehållit både konstruktiva och icke konstruktiva saker:
 - Överhoppad terapi (finner ingen motivation!)
 - Städat i köket (kylskåp, spis, under diskbänk etc=behövligt!)
 - Flex från jobbet
 - Alla mål enl matschemat 
 - Hets
 - Duschat, tvättat håret
 - Regn och halv storm!

Typ så.

Trött. Orkar inte skriva mer just nu.

Kommentarer
Postat av: S

Hej igen! :) En upplysning. Jag slutade tvärt med min fluoxetin i helgen efter att ha läst att det oftast gick bra att göra det pga den långa halveringstiden. Fast nu ca 4 dagar senare har jag en bla hel del ångest och darrningar, och igår var jag yr illamående och hade huvudvärk. (har dock varit lite gladare konstigt nog) Ångrar lite alltså att jag inte trappade ner. Hoppas det går bättre för dig om du slutade helt när du skrev förut att du skulle sluta.

2011-03-10 @ 19:39:03
Postat av: a

Hejsan! Läste din blogg för länge sedan och har hittat hit igen några gånger utan att kommentera, men vill ändå dela med mig av mina erfarenheter av antidepp för du kanske känner igen det.. : )

Jag upplevde att jag blev "hungrigare" de första veckorna, men nu efteråt har jag börjat tvivla på om det verkligen var hunger. Det kan precis lika gärna ha varit tomhet för mig som jag inte upplevt innan som jag inte kunde relatera till och som låg närmast den upplevelse av hunger som jag hade då..

Har du koll på exakt hur mycket du äter så att du vet att uppgången beror på att du ätit mer? I så fall kanske det är likadant för dig som för mig? Att tolka kroppens signaler är ju inte lätt alltid. Speciellt om man inte uppplevt något liknande innan.. Om du inte är säker kanske du ska ge det en chans till? Det KAN ja faktiskt bli riktigt bra om man ger det lite tid och om du mår bättre senare kommer du antagligen ha mycker mer energi till allting. Att gå ner senare vet du ju ur man gör om du fortfarande skulle vilja det senare.

Hoppas det löser sig för dig! Stor kram

2011-03-10 @ 22:45:05
Postat av: Lena

har ne liten fundering? kring dbt.. skriver man inte på kontrakt o sånt där? har fått för mig att om man inte sköter sin plats så kan man åka väck?? så fungerar det iaf här nere men det kanske är olika?? hoppas att du får en bra dag.. kram

2011-03-11 @ 06:46:07 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus