Suck

Rejäla överätningar, urspårade måltider, viktuppgång och urspårade känslor. Ja de är min verklighet just nu.
Är trött på att hålla uppe en fasad, låtsas vara duktig. jag är inte som alla som kan följa matscheman och utmana monstret... och lyckas dessutom! Jag är KASS! Och nu är jag uppgiven också.



Samtidigt blev jag glad över beskedet att terapin imorgon är inställd. Skönt! Men vill inte riskera mer överätande, vill inte gå upp i vikt! Pallar inte! Visserligen kan en del av kompenserandet efter två av överätningarna lett till vattenvikt, men tror inte det. Suck! Vilka problem va... patetiskt!

Kommentarer
Postat av: My

Här är en till som har svårt att hålla matschemat. Jag tror ändå att det viktiga är att försöka fortsätta se framåt, att trots att man hetsat så måste man så fort som möjligt upp på banan igen. Jag vet att det är skitsvårt. Men du kan, jag kunde det idag, du kan det från och med nu. Ge inte upp! Och du....du är INTE KASS, kanske uppgiven, men inte kass!



Kram på dig vännen. Upp på banan igen nu, du klarar det!

2011-03-16 @ 19:39:42 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: ellinor

Du är inte kass. Att säga så till sig själv gör inget bättre. Men är så lätt att se misstagen man gör bara och inte de saker man faktiskt klarar. jag hetsäter också vissa dagar. Men försöker att inte låta det förstöra allt. Försöker tänka ok nu har jag hetsätit två ggr denna vecka, men det är ju faktiskt bättre än för ett år sedan då jag hetsåt 7 dar i veckan. Är inte lätt att tänka så, jag vet. Men jag försöker i allafall. Och visst viktångest är inte kul. men man går inte upp så lätt i vikt som man tror. Visst kanske vågen visar lite mer när du hetsätit två ggr, men är ju knappast någon fettvikt, utan vätska som du säger. Jag har ärligt talat aldrig ätit efter nåt matschema förutom när jag gått ätstörningsbehandling. Men vet ju ändå att jag ska äta frukost lunch mellis middag mellis. När man har ett matschema skriver man upp då vecka för vecka vad man ska äta, eller vad är det? Det där med fasad kan jag också känna igen i bland. Hålla uppe fasaden, inte göra andra besvikna. Men rasar tillslut ändå. Är dålig på att hålla uppe fasader som inte är jag. Hoppas din morgondag blir bättre! KRAM

2011-03-16 @ 23:13:27 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Lisa

Du kommer komma dit du med! -när du har motivationen. ge inte upp:)

2011-03-17 @ 10:49:45 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus