Shoppat

Idag har jag fortsatt min shopping... handlade för drygt 1500 kr... Vet ej om jag ska behålla allt. Det är så jobbigt tjejer... att pendla i vikt och inte veta hur länge man kommer kunna ha kläderna. Känns som att jag fortf är inne i den där bubblan, där jag inte kommer få vara för evigt. Äh, ska inte babbla mer nu. Är trött, seg, har fruktansvärt dåligt samvete mot allt och alla. Fick ett mess från min terapeut innan "skulle bara påminna dig om att du och jag har möte imorgon 14:00".

Jippie.

Det sabbade min dag. Orkar inte. Har släppt terapin även om jag någonstans vet att jag kanske borde hålla fast vid den och i princip bestämde mig för att också göra det. Klarar inte mer nu!!! :-( Snälla hjälp, snälla ta alla beslut åt mig. Orkar inte ha terapin hängande över mig som ett j-a dåligt samvete hela tiden. LÅT MIG LEVA MITT LIV.


Kommentarer
Postat av: My

Jag tror du måste bestämma dig helt enkelt. Fundera över fördelar och nackdelar med terapin. Då menar jag långsiktigt. Vad händer om du slutar gå där? Kommer du att klara ut det hela på egen hand? Eller är det så att du kanske måste tvinga dig själv att gå dit, och även om det är tufft att gå i terapi så kanske det kommer hjälpa dig i slutändan. Försök att se det hela i ett längre perspektiv. Du får inte tro att jag vill få det hela att låta enkelt, för det är det verkligen inte. Men om du tar ett beslut och håller fast vid det så kanske du kan släppa åtminstone "terapitankarna" ett tag. Då kanske du kan känn dig trygg med det val du gjort, oavsett fortsatt terapi eller inte.



För mig tog det tid innan jag vågade öppna mig för min terapeut, kanske är det så att du måste få låta det ta tid ett tag....?



Kram!

2011-03-28 @ 16:31:02 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Anni

My skriver så klokt och hon har helt rätt. Men om det är så att du just nu inte är förmögen att fatta ett beslut så kan jag bestämma åt dig;-). Gå på mötet med terapeuten. Förklara hur du känner och vad du behöver hjälp med. För jag tror att du behöver hjälp. Känns det inte bra med din nuvarande terapeut tror jag att du behöver söka dig någon annanstans.



Jag känner så väl igen mig i det du skriver. In i minsta detalj som att handla för mycket och få dåligt samvete för att man inte vet om man kommer att kunna ha kläderna sedan. Tvivlet och velandet. Jag har insett att jag inte kommer att klara mig ur det här på egen hand. Och jag har en känsla av att samma sak gäller för dig.

2011-03-28 @ 16:44:54 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus