Önskar höra era erfarenheter!

Innan jag skriver vidare i detta inlägg vill jag fråga er läsare:
Får man vara fortsatt halvtidssjukskriven om man inte går i en behandling?
Om jag t ex funderar kring att uppta behandlingen till hösten igen (om jag får), kan jag ändå fortsätta vara sjukskriven på halvtid ytterligare en period nu? (orkar inte jobba heltid för tillfället)

Vet ni något om detta?



FÖR ÖVRIGT:
Festen på kvällen igår var inställd. Farfar är tyvärr lite sjuk:-( Fick självklart genast dåligt samvete för att jag fasat för festen. Men har försökt slå bort de tankarna. Det är INTE mitt fel att han blev dålig. Det hade han blivit i alla fall... :-(

Men, igår visade sig bli en helt underbar dag ändå! Umgicks med min älskling hela dagen. Och idag umgås jag bara med monstret. Vi åkte till min bror och hans lilla familj, köpte fika med oss, det gick bra, vi kunde fika tillsammans! Kanon! Snackade massa skit och bara umgicks, kelade med min lilla brorsdotter..
Sedan var vi bara hemma och slappade heeela eftermiddagen och kvällen. Fy fasen vad jag behövde det!! Så underbart att bara ta det lugnt.

Jag mailade aldrig till min terapeut igår. Ska träffa henne imorgon 13:00. Tänkte att jag kanske inte skulle sätta bollen i rullning förrän jag kommer dit. Vill se hennes spontana reaktion till mina tankar om att avbryta behandlingen.

Kommentarer
Postat av: Lena

jag tror att det är upp till läkaren, men min erfarenhet är att jag inte fick forts sjukskrivning om jag inte gick i behandling.. men det kan säkert variera från stad till stad...=) kram

2011-03-13 @ 09:34:22 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Lisa

Jag tror att om du på nått sätt kan intyga att du är sjuk, troligtvis genom ett läkarintyg eller liknande, går det bra. Men jag är lite osäker.



Fokusera på det positiva som hände o ta lärdom av det, inte det negativa! :) stor kram!

2011-03-13 @ 12:13:00 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: ellinor

Vet inte riktigt hur det funkar. Men du måste ju ha ett sjukintyg från en läkare i allafall att du inte klarar av att jobba heltid. Är väl bäst att fråga din läkare hur reglerna är. kram.

2011-03-13 @ 13:51:25 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Matilda

Med sjukintyg och ett välformulerat brev till FK så kan du.

2011-03-13 @ 16:18:15 / URL: http://moietmonmonstre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus