Kloka läsare

Ni är så kloka mina bloggvänner... det är helt sant att jag kommer att behöva mer terapi för att komma ur min ätstörning. Snart kommer jag ha slutfört ett år DBT färdighetsträningsgrupp och det är ju i alla fall en bit på vägen. Även om mer traditionell ätstörningsbehandling är det som i slutändan förmodligen kommer att krävas.

Dock har jag, efter mycket funderade, nu berättat för min terapeut (vi ringdes vid istället för att träffas imorgon, jag ringde henne och hon ringde upp, vi har precis avslutat samtalet) att jag inte kommer att fortsätta i DBT:n. mitt och hennes kontrakt löper ut i juni, men jag sa till henne nu att jag förmodligen slutar tidigare. Vi ska ses på torsdag på gruppen och ev samtala om hur vi ska göra.

Hon var verkligen genuint ledsen och klandrar delvis sig själv för att jag tappat motivationen, detta eftersom hon varit utomlands i tre veckor och inte funnits tillgänglig och att vi inte lyckats hålla regelbundna träffar. Men jag sa att jag inte ser det så och att det är strunt samma vilken orsak det är. Det är ju som det är ändå.

Så förmodligen kommer jag alldeles snart att ta terapiuppehåll. Men som jag sa till henne; jag kommer förr eller senare behöva mer terapi för att komma ur min ätstörning och allt den fört med sig.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Precis! Man gör allt för att få hetsa många gånger, diskmedelssmak eller ej!



Min värsta sådan sak är nog dock när jag förra sommaren hade köpt hem flytande margarin och gjort kakdeg uppe på rummet (bodde hemma då och köket var ju ofta fullt av familjen vilket gjorde det omöjligt att länsa skåpen eller ställa sig att baka synligt titt som tätt)



Hur som helst:Margarinflaskan tog inte slut och 2 dagar senare ... då den alltså stått i mitt sommarvarma rum och blivit halvt härsken... gjorde jag ändå kakdeg på skiten! Det smakade verkligen halvt härsket men jag öste på med socker, svalde, spydde.



Förstår inte hur jag kunde göra så?! I vanliga situationer är jag dessutom kräsen med mat, men när det kommer till hets finns inga gränser kvar :S

2011-03-28 @ 18:49:28 / URL: http://metrobloggen.se/chooselife
Postat av: Katie Grün

Hej!

Det känns lite konstigt att ge lösenordet till Tillbaka till Livet till någon som jag inte alls vet vem det är. Det är svårt genom din blogg att se vem du är.



Tillbaka till Livet följdes utav tusentals läsare då den var öppen under två år. Idag är den som du vet låst. Endast de läsare som följt mig länge hänger med i kampen jag lever i nu.

Om du mailar mig på [email protected] kan jag få en större bild av vem du är och kanske känns det lättare för mig att ge dit lösenordet då.



Hoppas du förstår mig <3

Vänliga hälsningar,

Katie Grün

2011-04-13 @ 17:51:13 / URL: http://katiegruneriksson.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus