Jag åker

Fortsättning på inlägget nedan...

Väskan är packad (bikinin ligger i, vet ej än om jag ska bada)...men jag SKA med och jag ska göra mitt bästa för att hålla paniken på avstånd.

Ringde både min syster, mamma och min bror för pepp. Men både syrran och mamma hatar att bada så det var egentligen bara brorsan som peppade mig...haha..:-)

Usch ja... vi får se hur det här går. Borta hela dagen och kvällen, ingen chans att komma hem snabbt eftersom vi nog åker en bit bort. Jag är så nervös. Vill bara se fram emot det men det känns som en omöjlighet. Jag får bara försöka stå ut. Ska tänka på er och ert kämpande för att stärka mig.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Yay! Se det som en grym utmaning, ge ätstörningen fingret och försök fokusera på dina vänner. Lycka till!!

2011-03-05 @ 13:12:40 / URL: http://moietmonmonstre.blogg.se/
Postat av: My

Vad jag känner igen mig, nästan skrämmande likt ibland. Håller tummarna för en bra dag och kväll och ag håller dem stenhårt. KRAM!

2011-03-05 @ 13:53:17 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Linda

Vad bra att du ändå åker oavsett om du badar eller inte. Och vem vill visa sig i bikini denna tiden på året oavsett äs eller inte. De flesta är bleka till gränsen till gröna efter vintern och kämpandet för beach 2011 har ju knappt börja. Hoppas du får trevligt ikväll oavsett.

kram

2011-03-05 @ 19:48:51 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Lena

bra jobbat tjejen.. Håller alla tummar att du haft det lite trevligt iaf.. ett stor finger åt ätstörningen o ängesten... fan va bra gjort...=) kram

2011-03-05 @ 20:16:19 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus