Förbannad!

Jag är bara så j-a trött på allt just nu... skjut mig!!!

Ska sluta med antidepp, det är bara trött- och hungerpiller!!! Tar hungern och tröttheten någonsin slut? Varför är jag så förbannat hungrig hela tiden?! Kan inte bara min kropps signaler funka normaaaaalt!!!

:(

ÅNGEST.

Har skitit fullkomligt i mina terapipapper/dagbokskort osv den senaste tiden, orkar inte med det längre. Inget hjälper ju om inte jag jobbar till tusen och just nu o r k a r jag i n t e det... Åhh... ta mig härifrån! Hatar allt.

Från och med imorgon blir det inget mer pillerknaprande, Fluoxetine ska vara viktneutralt men fan heller! De försöker bara lura mig, doktorerna, terapeuterna.. ALLA! De försöker lura i mig saker och ting, men jag ser ju fan vad jag ser och efter denna dagen är det värre än någonsin!! jag kommer bli tjock tjockare tjockast i takt med att jag äter dessa hungerpiller...!!

Usch jag har panik. Förlåt mig för detta inlägg i stridens hetta... mår bara så dåligt...:( Så NÄ, imon är det slut med pillerna. Tänker inte knapra nåt som bara är till för att jag ska gå upp i vikt. Mår bara sämre nu. De skulle bara veta, doktorerna, de bara skriver ut och skrattar gott när de tänker att nu har vi botat ännu en från anorexia. Så fasen heller!! Det sitter i huvudet fattar ni inte det! Att ge mig dessa piller ger bara tvärtomeffekt. Ska sluta med dem här och nu.

Kommentarer
Postat av: S

Jag har också ätit medicin ett tag nu. Och börjat märka av ångestframkallande bieffekter. Min fungerade ändå inte jättebra, så förhoppningsvis får jag nåt nytt, och hoppas att det inte blir nåt som mest ger hunger, magkatarr och trötthet. Kan du prata med läkaren, kanske få prova nån annan sort eller ändra något annat som gör att det blir bättre för dig?

2011-03-07 @ 17:32:40
Postat av: S

Jag äter för övrigt också fluoxetin, eller gjorde tills i lördags, dels för att jag har fått typ magkatarr av det, men mest för att jag har varit mer hungrig och gått upp lite i vikt tyvärr. Och jag är absolut inte underviktig. Jag bad själv om just den medicinen och hoppades att den skulle vara viktneutral men tydligen är den det för många men absolut inte alla. Ska träffa läkare igen nästa vecka, får se om det föreslås någon annan medicin då och om jag vågar ta den. Hoppas att det löser sig för dig!

2011-03-07 @ 22:47:40
Postat av: Lisa

Är det anorexia du har alltså?

2011-03-08 @ 07:15:40 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Anni

Förlåt mig vännen, men vet du vem du låter bestämma nu? Var det inte så att du hade gått ner i vikt och nu har lite att ta igen? Kan det inte vara så att kroppen nu, när du ger den mer näring, börjar få tillbaka normala hungerkänslor och säger till att den vill ha mer energi? Ja, anorexin sitter i huvudet, men den sitter också i kroppen. En kropp i svält kan inte bli frisk. Jag vet, jag är i samma situation själv. Min önskan vore att få slippa alla sjuka tankar, men att få behålla min nuvarande vikt. Men det går inte, det har jag äntligen börjat inse.

Om medicinen inte hjälper mot din depression ska du förstås prata med din doktor om det. Du kanske kan pröva en ny sort. Men jag tror inte att det är rätt att sluta bara för att du är rädd för hungerkänslorna.

2011-03-08 @ 08:38:14 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus