Svårstucken

Har nyss kommit hem från sjukhuset, terapisamtal samt provtagning. Idag stack de mig 6 (!) gånger innan de fick ut nåt blod. De tog på handen också och det blodkärlet sprack! (jag har väldigt "fina" blodkärl som de brukar säga). Åhh har skitont nu, handen är helt blå.



I övrigt är jag förbaskat trött idag också. Kan vara blodvärdet möjlligen? Men äter ju tillskott, sen om det hjälper eller mer blir placeboeffekt det är jag inte expert nog att avgöra ;) Förresten, min terapeut har nu gett mig i uppgift att jag ska skriva en kedja varje gång jag hetsat. Ojoj, blir mycket skriva nu! Haha.. nee, förhoppningsvis behöver jag inte skriva tills handen blöder, men det är alltid en utmaning att se sådant svart på vitt.


Kommentarer
Postat av: Ida

Usch, inte kul med sprutan!! Hoppas det onda går över snart.

Det är jättebra att skriva ner vad som händer vid en hets. Vad sätter igång det o hur går tankarna o känslorna. Men jobbigt såklart... Hoppas du slipper skriva så mycket ;)

Tusen kramar tillbaka :)

2011-06-21 @ 18:40:24 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: camilla

vad menas med att skriva kedja?

Usch det är verkligen inget mysigt när de behöver sticka så många gånger:P för mig har de blivit mkt bättre de senaste :D

Ha en fin kväll

Kram

2011-06-21 @ 20:43:54 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: My

Sv: Tack gulliga du. Ska försöka ta inte det i hjärtat på mig själv också; att jag duger precis som jag är...



Och det är nog bra det där med att skriva ner på papper, säger jag som misslyckas med det gång på gång... Men det borde ju vara bra, eftersom det blir väldigt konkret och man kanske lyckas se något mönster i det hela.



Nattis på dig!

2011-06-21 @ 21:34:01 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus