Sömnbrist

Ja ni tjejer, jag har tappat greppet en aaaaning om man jämför med peppet jag kände i förra veckan. Dock INTE motivationen! Är fullt motiverad att fortsätta på min friska väg (tro inget annat!).

Däremot har jag de senaste nätterna sovit förbannat dåligt rent ut sagt. Har inga problem med att somna, men vaknar upprepade gånger och detta gör mig riktigt trött. Och jag vet, tack vare alla kedjor jag gjort av hetsandesituationer och ångestattacker osv, att trötthet är en trigger för äs och dåligt mående hos mig.



Är jag trött har jag mindre motståndskraft, blir "sugen", extra hungrig osv. Dvs sånt som gör det lättare för äs att påverka mig vilket han också visat några ggr under dessa dagar. Men frukost och nyss mellanmål har inlett dagen trots allt. Jag får ta minut för minut. Motivationen kan inte alltid vara på topp och jag tänker inte överdramatisera ev "bakslag". Det orkar jag helt enkelt inte med!


Kommentarer
Postat av: camilla

Bakslag får alla men det är bara att fortsätta kämpa och aldrig ge upp kampen. Jag tror på dig!

Hoppas dagen varit bra?

Många kramar

2011-06-08 @ 14:55:48 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Mary

Du kämpar verkligen jättebra, ser du vilken självinsikt du har? som förstår vad tröttheten gör med dig... har följt dig ett tag nu och tänker börja kommentera, du är inspirerande!

2011-06-08 @ 15:22:57 / URL: http://amatorfilosofen.wordpress.com
Postat av: Ida Jansson

Bra att du har kvar motivationen :-) Den är ju a och o. Klanka inte ner på dig själv om du får ett bakslag, det är helt naturligt och en del i tillfrisknadsprocessen!

Förstår att det blir jobbigt med maten om du sover dåligt.Kan du inte ta nn sömntablett om det fortsätter? Eller har du nåt annat knep?

Klart du ska slänga ut vågen!!! Ger den DIG nåt? Annat än ångest då... Ut med det sjuka o in med det friska. Jag har inte vägt mig på jättelänge o det är skönt att slippa veta samtidigt som jag ibland förståss är sugen på att väga mig. Men varför väger vi oss? Fråga dig själv det.

Kämpa vidare. Kramar

2011-06-08 @ 18:13:41 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus