På tåget igen!

Måste, måste, MÅSTE på tåget igen.

Från och med nuuuuuu..! Underbart, mot friskheten. Kämpa kämpa kämpa!

*peppar mig själv*

Kommentarer
Postat av: Bullen

Bra tjejen! Du är en fantastisk kämpe! Du kommer fixa detta! Pepp, pepp, pepp!



Kram!

2011-06-09 @ 14:19:26 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Anni

Ja fortsätt kämpa! Du kan, det vet jag.

Jag säger samma sak till dig som min läkare upprepat för mig gång på gång. Man blir trött av att bryta svälten, för kroppen får äntligen möjlighet att känna efter. Det känns helt fel. När man äter bättre och går upp i vikt borde man väl i alla fall få känna sig lite pigg. Men det kommer, början är värst!

Hur jobbar du nu? Halvtid? Varje dag? Kanske kan du fundera på hur du skall lägga upp din tid. Kan du jobba längre dagar för att sedan få en eller två dagar helt lediga? Har du möjlighet att lägga terapin på arbetstid? För du behöver få vila nu om du skall orka kämpa vidare.

Kram

2011-06-09 @ 16:17:45 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Ida Jansson

Vad är dagbokskort?

Du är en fighter bruden!!! Du lägger dig inte ner och ger upp utan tar varje kamp. Klart det tar energi och gör dig trött. Vi har ju ett heltidsjobb med oss själva och dessutom ska vi klara allt utöver det så det är inte konstigt att du är trött. Acceptera det o se det inte som att du är lat el dålig.

Jag känner igen mig i det du beskriver om denna ständiga kamp. Men vi MÅSTE gå emot och när de sjuka tankarna kommer så ska det ringa en varningsklocka! Sjuk tanke sjuk tanke. Byt ut den mot en frisk. Säg till dig själv: Nu kom en tanke som sa att jag va misslyckad för att jag ätit mer mat o senare än igår. Är det en realistisk tanke? En frisk tanke? NEJ. Så istället för att säga: jag är misslyckad så säger du: nu kom en tanke som sa att jag är misslyckad. Märker du skillnaden?

Kämpa på o ge inte upp. Det blir bättre:-)

Kram

2011-06-09 @ 17:37:51 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus