Nu jobbar jag 75%!

Precis som jag sa så tog jag kontakt med läkare och försäkringskassan igår, så idag började jag jobba 75% istället för 50% som jag gjort sedan 11 januari.



Det känns ok. Framförallt för att jag får ett anpassat schema så jag kan följa mina mattider (exempelvis ha lunch kl 12 istället för kl 13) och tillgång till vilrum så mycket jag vill. Känns jättebra. På förmiddagarna kommer jag ha mycket kundkontakt och gruppaktiviteter/informationsträffar. Och på eftermiddagarna, fram tills jag slutar vid 14:30 kommer jag att jobba mest administrativt, samt utveckla mina gruppaktiviteter och sådant.



Jag kommer se till att jag varje dag har någon att luncha med, detta för att minska risken att jag äter för lite/inte äter i personalmatsalen eller liknande. Då ökar ju risken att jag hetsäter på eftermiddagen när jag slutat för dagen.

Ja, detta var lite av det som hänt, plus att jag hade individualterapi idag. Kändes bra idag, glad att jag börjat komma iväg på terapin igen. Känns som steg i rätt riktning hela tiden nu.


Kommentarer
Postat av: Therese

Bara massa posivit med det:) grattis!

2011-06-14 @ 18:12:27 / URL: http://mangofisk-shop.se/
Postat av: Ida

Toppen att du kan utnyttja vilorummet vid behov! Jättebra att du har bestämt att äta med någon varje dag på lunchen :-) Du kommer fixa detta!!!

Jag har testat den medicin du sa men det kliar i ögonen än men kanske måste äta dom ett tag? Sen har jag hemsk huvudvärk så vet inte om jag är förkyld oxå?

Har paniiiiik över att jag inte orkat röra på mig alls på 2 dagar nu. SNacka om ångest! Tror att jag gått upp massa i vikt.

2011-06-14 @ 18:24:19 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: lena

bra jobbat...

2011-06-14 @ 20:41:43 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Bullen

Bra jobbat! Det är ju en massa framsteg! Bara det att du vågar vara så öppen inför arbetskamrater och chefer är ju ett enormt steg framåt. Då är det ju liksom svårare att ge upp - man har någon att vara ansvarig inför...



Och bra att bestämma att lunch med någon varje dag! Då är det också svårare att backa och ångra sig och strunta i lunchen och sådant... Heja dig!



Vilken bra chef du verkar ha! :)



Kram!

2011-06-14 @ 23:00:01 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus