Massa glass

Klarat alla mina mål idag, men nu mår jag skit. För efter mellanmålet blev det: 2 daimstrutar och 1,5 liter annan glass plus en del flygande jakob (utan ris). Började spy en del men det gick skiiiiit och nu struntar jag i det. Hatar känslan när det ligger kvar i magen... usch!!!!!!!!!:( Men försöker tänka att det inte var så farligt. Klarar jag inte en hel dag utan återfall? suck. Blir så trött, vill inte känna den här ångesten!



Vet vad det beror på: Ångest för jobbet imorgon. Varför har jag börjat känna så? Fattar inte....


Kommentarer
Postat av: lena

jag tror att du känner en press på jobbet att du måste fixa saker, äta mm.. eftersom dina kollegor faktiskt vet nu.. jag vet inte, det är min egen amatör tolkning.. midsommar har varit sådär.. du kan läsa på bloggen om du vill... kämpa på nu fina du... kram

2011-06-26 @ 20:50:47 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: tingeling

Har bara skuggläst din blogg.. sitter själv i skiten sen ca 15 år tillbaka... känner igen dina känslor, tankar och funderingar. Kommer följa din blogg.. Ta hand om dig.. kram..

2011-06-27 @ 06:52:45
Postat av: Anni

Är du stressad? När jag är det brukar jag också känna olust inför att gå till jobbet, som jag annars tycker om.

Annars så säger jag som jag brukar, det blir bättre! Det är klart att det är jobbigt med bakslag, men det tar tid att bryta en vana. Det stora skillnaden nu är att du verkligen kämpar emot. Och det är super!

Kram!

2011-06-27 @ 09:29:24 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus