Lite låg

Ligger på soffan, har varit ute och cyklat en runda med hunden. Det är totalt livsfarligt för hon tvärstannar och ska lukta och kissa stup i kvarten, haha, så det gäller att ta det lugnt i svängarna. Tidigare älskade jag att cykla (bodde ju i cykelstaden nr 1= Halmstad:) Just nu gillar jag inte att cykla, men det är bra för hunden så hon får springa av sig lite och bli avslappnad som nu.

Älsklingen har precis tänt grillen, jag har förberett kvällens middag som blir grillad kyckling och ugnsstekta rotsaker. Men jag är låg ikväll, känner inte alls för att äta, blev en hets när jag kom hem och magen känns sådär. Jag vet att jag borde gå vidare (kanske t o m LÄRA av mina misstag nån j-a gång???), men det är så svårt ibland..:(



Jag försöker rannsaka mig själv, känns som att jag äter för att bevisa något för sambon. Varför kan jag inte känna mer att det är för MIG jag gör det? Åhh... blir så trött... Nähä, ugnen kallar på mig!


Kommentarer
Postat av: ellinor

brukar vara så i början att man inte kämpar för sig själv. har jag känt, att man kämpar för andra, för att andra inte ska vara oroliga. minns inte riktigt när jag började känna att det var för MIN skull jag skulle bli bättre inte för andras skull. Men känner så väl igen det där med att känna att man måste bevisa för andra. bevisa att man vill bli frisk, bevisa att man äter, bevisa att man inte hetsäter. jag hoppas du snart börjar känna att det är för din skull och inte för din sambos eller näras skull.

2011-06-16 @ 23:14:05 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Anni

Svar: Tack. Jo det känns ganska bra. Fr a känns det som början på en ärligare relation till min terapeut och det tror jag är bra.

Jag håller med Ellinor, det är lätt att man kämpar för andras skull i början. Men det är inget fel med det. Allt som får en att gå mot ett friskare liv är ju bra. Sedan kommer du nog att känna att det är för din skull så småningom.

2011-06-17 @ 08:15:58 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Mary

Tack för stöttningen. Chefen accepterade och nu är jag sjukskriven heltid i sommar. Känns ändå skönt att äntligen ha ork att kämpa.



Är jättesvårt att känna att man gör det för sin egen skull... kanske som ellinor sa, att du till en början får låta det vara för andra? att din kropp och knopp behöver tid och näring innan den "fattar" att du mår bra av det och det ÄR för din skull?



hoppas det känns bättre nu, kramar!

2011-06-17 @ 11:25:09 / URL: http://amatorfilosofen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus