Kväll

YES, klarade även kvällens middag som blev grillad kycklingfilé i mjuk tortilla med tacosallad i! Skitgött. Men fick panik på mängden återigen. Pojkvännen stod dock på sig gentemot äs-monstret och jag slickade rent tallriken om man säger så :) Tugga, tugga, tugga... så slipper man klumpen i magen.

Imorgon ska vi åka iväg tidigt, på jaktmässa i Jönköping:) Min kille jagar ju och vi åker tillsammans med 3 vänner. Ska bli kul och jag är glad att jag ser fram emot att åka iväg en dag, UTAN skräck för hur maten ska gå och att vara "utan kontroll" för vad som bjuds där etc..



Tänk att för mindre än en vecka sen hade jag planerat att jag skulle vara ensam hemma och hetsa imon... känns långt bort nu.

Hoppas att mitt flyt håller i sig länge till så jag får ytterligare andrum från äs-monstret och bryter de destruktiva rutiner jag haft det senaste halvåret.

Kommentarer
Postat av: Ida

Underbart att höra att det går bra frö dig :-) Du måste vara sååå stolt över dig själv! Och din sambo med!

Jag älskar korvstroganoff jag med! Mums! Har oxå en lista med "förbjudna" rätter jag vill utmana mig med men svårt när jag är ensam jämt typ o äs vinner... Idag åt jag dock lunch och kaka med mamma ute o det gick bra!

Kämpa på! Du är GRYM!!!

Kram

2011-06-02 @ 21:16:46 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE
Postat av: My

Heja dig, vad glad jag blir. Nu sitter vi tillsammans på det lilla loket i morgon med. Det är ju riktigt mysigt ju :)



KRAMAR OM!



2011-06-02 @ 22:16:15 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus