Jäklar tjejer, nu var det nära!

Eller nära, det var ett halvt bakslag om jag ska vara riktigt ärlig. Mitt eftermiddagsmellanmål alltså. Väntade lite för länge med att äta=big mistake! Var jättehungrig med andra ord. Blev oräkneligt antal skorpor, några lingongrova och en tortilla (samtliga med MASSOR av smör på). Jippie!! :( Började spy... och rätt vad det var kom jag på mig själv! Fan, han fick mig! Ätstörningsmonstret. Redan andra jävla dagen. DÅ blev jag förbannad, tog hunden och gick ut och kissade henne. Lipade som fan, ringde till sambon och beklagade mig. Kände fetmagen växa... ja, ni vet säkert känslan som ätstörningsmonstret ger en? Usch för honom.



Suck.

MEN, jag ger inte upp! Hah! Det trodde ni väl inte heller va? Jag fortsätter på vägen fram!! Mot middagen mannar! Ni är väl med mig brudar? Jag skiter i allt nu, vad har jag att förlora?!

Kommentarer
Postat av: My

Jag är såklart med fortfarande :)



KRAAAAM <3

2011-06-01 @ 19:29:32 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Maria

Skickar dig en masse virtuell styrka!!!

Har läst igenom dina senaste inlägg.

Med både tårar och skratt som följd.

Det här fixar du fina du. För att du är värd så otroligt mycket mer än äs-trollet någonsin kan erbjuda.

Fast det vet du nog ändå.

2011-06-01 @ 19:43:09 / URL: http://girlgonelost.wordpress.com
Postat av: ellinor

Finns faktiskt inget och förlora genom att kämpa mot ätstörningen. Ätstörningen ger en inget även om man kan tro det i bland. Men vad ger en ätstörning? Ångest ångest ångest. Tron att man ska bli lycklig om man går ned i vikt. Men blir man lyckligare av det? NÄ. Tycker du är jättestark som äter middag. Sen är det ju inte så att man blir inte frisk över en natt. Bakslag kommer tyvärr. Men ångesten över mat blir mindre. Har blivit för mig i allafall. Jag har haft ätstörningar i 19 år och har aldrig haft så lite ångest över mat under de 19 åren som nu. Sen har jag ju en jädra panikångest då i stället. Men går inte och tänker på mat och vikt dagarna i enda som jag har gjort i 19 år. Är lite konstigt faktiskt. Trodde aldrig att jag någonsin skulle kunna vakna upp en morgon igen utan att tänka på hur stor magen var eller planera livet efter maten som man gör när man har en ätstörning. Sen är jag inte 100% frisk. Hade en period med rätt mycket hetsätning, men nu var det några veckor sedan. Men rädslan att falla finns ju alltid. Men man ska inte försöka tänka så mycket på det. Försök att inte trycka ned dig själv om du hetsäter eller äter för lite i bland. Rom byggdes inte på en dag. KRAM

2011-06-01 @ 20:03:22 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: camilla

Precis du har inget att förlora bara att fortsätta köra nu :)

Tack för din fina kommentar, den gjorde mig riktigt glad :D

kramar

2011-06-01 @ 20:22:04 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Ida

Kämpa på vännen! Res dig upp och fortsätt din resa mot livet :-) Din inställning är såå rätt!! Äs-monstret ska inte vinna. Det ska DU! Och du är på väg:-)

Ibland faller man men du har rest dig upp igen och det tyder på en enorm styrka och viljekraft. En vilja att vilja leva det liv du förtjänar.

<3

2011-06-01 @ 21:43:09 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE
Postat av: Linda

WOW!!!!!!

Jäklar vad du är duktig som lyckades stoppa monstret mitt i en attack.

Har saknat att läsa om dig och är glad att jag kom tillbaka lagom i tid för ditt senaste inlägg med så mkt kraft i.

stor stor kram

2011-06-02 @ 10:04:26 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: lena

TACK fina du för dina kommentarer.. dem värmer så mycket att du tänker på mig.. Du är duktig som kämpar på, du kommer att fixa det o få din belöning det är jag övertygad om... stor kram till dig..

2011-06-02 @ 11:03:34 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus