"Inför helgen"-tankar

Har beslutsångest inför helgen. Som vanligt. Alla beslut är alltid så svåra! Och allt bottnar i min ätstörning.

Det har att göra med om jag ska åka med sambon till hans föräldrar imorgon kväll eller inte. Han ska nämligen sova där över natt och sedan delta i ett möte där hela söndagen. Själv har jag inga planer, men han har sagt att jag ju jättegärna får följa med... vad ska jag göra?:/

Jag har inga egna intressen längre, det är synd.. ingen att umgås med heller egentligen. Allt pga mina j-a problem med maten! Hur kan en sådan sak ställa till så mycket? :( Känner mig väldigt ensam. Innan jag fick ätstörningar hade jag en stor umgängeskrets, samt några riktigt nära vänner. Jag förlorade kontakten med dem, de slutade bjuda med mig på årligen återkommande fester (hade tackat nej några ggr eller inte hört av mig), men de VISSTE ju om mina problem... ändå finns ingen av dem kvar.

Nä usch, nu börjar jag nästan gråta... vill inte vara ett offer eller verka som en lipsill, men minns hur mycket roligare allt var när jag hade mina kompisar. Nu gör jag allt ensam eller tillsammans med min sambo. Han har sagt att en av hans drömmar för mig och min framtid är att jag ska få intressen och ett större umgänge igen. Och det är en önskan hos mig också. Men än så länge fyller jag tiden med ätstörningen. Även om jag insett att jag inte vill ha det så.

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej fina du!



Jag känner igen mig i att vara så ensam och inte ha nåt socialt umgänge. Du har iaf en sambo, det har inte jag. Man tappar lätt vänner eftersom man inte orkar ses när man mår så dåligt. Äs sätter käppar i hjulet för oss.

Jag tycker iaf att du ska följa med i helgen. Vad ska du annars göra? Om du följer med så eliminerar du risken att hetsäta oxå, eller hur? Se helgen som en utmaning!:-) Jag tror det är bättre att du följer med än att du ska sitta ensam hemma och deppa.



Kramar

2011-06-17 @ 15:30:01 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus