Frukoststund har guld i mun!



Japp, klart det blev frukost idag och nu är jag på jobbet. Men pigg är jag INTE! Usch... har drömt mardrömmar i stort sett hela natten. Verkligen roligt att vakna med en timmes mellanrum av otäcka, verklighetstrogna drömmar.
 


Känner mig olustig i hela kroppen men ska inte låta det hindra att dagen blir bra. Så matlådan, med rester från gårdagens middag, står i kylskåpet här på jobbet. Skrämmande annorlunda än de senaste åren, men jag försöker att inte "övertänka" det utan ta det när det är dags! Hatar att redan vid frukosten sitta och tänka på resten av dagens måltider..! Nej, bättre att ta minut för minut för att minska ev rädsla.

Idag är det tisdag=terapidag (individualterapi) TROR jag. jag är nämligen helt förvirrad för jag vet att jag och min terapeut bokade om några av våra vanliga tider och då blir det såklart rörigt i skallen..:) Ska ringa till psykmottagningen och dubbelkolla.

Ha en fin dag!


Kommentarer
Postat av: Bullen

Heja dig! Det är så himla lätt att redan vid frukosten börja oroa sig för lunchen och kvällsmaten... Och det är så himla dumt, för gör man det så är det lätt hänt att man börjar kompensera lite omedvetet. Om man hela tiden sitter och tänker på att man ska äta något "förbjudet" till middag, så händer det att man gärna vill äta något som känns mer tillåtet till lunch. Då tar man kanske en sallad till lunch, fast man egentligen är vrålhungrig och ville äta något mer ordentligt, bara för att kompensera för kvällens middag...



Så gjorde jag, jättemycket i början. Så mycket bättre då att ta det minut för minut, och måltid för måltid.



Hoppas att du får en bra dag!

Kram!

2011-06-07 @ 11:32:21 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Anni

Tack, lycka till på terapin idag.

2011-06-07 @ 14:16:37
Postat av: ellinor

Tycker du gör ett så starkt jobb nu. Du försöker verkligen att gå emot matmonstret. Är så TUFFT. Men när man än bestämmer sig kommer det aldrig bli enkelt tyvärr. Jag brukar inte försöka tänka så mycket på nästa måltid. Tar jag när den kommer. Men är ju inte alltid så lätt. KRAM

2011-06-07 @ 15:24:57 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus